Lifestyle|12.03.2019 21:36

Λάκης Λαζόπουλος: Ξεκίνημα με... Κούγια, ΣΥΡΙΖΑ και Αλέξη Τσίπρα (vid)

Newsroom

Ο ανατρεπτικός Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στο τηλεοπτικό κοινό με ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο Open TV, σχολιάζοντας με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα. 

Με ανελέητη σάτιρα, ανατρεπτικό χιούμορ, καυστικά σχόλια, δολοφονικές ατάκες, πικρές αλήθειες και συγκινητικές στιγμές, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» «θα περιποιηθεί», και από την καλή και από την ανάποδη, όσους και όσα προκαλούν το γέλιο, το δάκρυ, τον θυμό και τα νεύρα μας.

Λίγα λεπτά μετά τις 21:00, έκανε πρεμιέρα η σατυρική εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου από γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Ο παρουσιαστής και σεναριογράφος ξεκίνησε με ένα σαφές μήνυμα για το πρόσφατο συμβάν με τον Αλέξη Κούγια, ενώ το πρώτο χιουμοριστικό βίντεο που έπαιξε αφορούσε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.

Το κανάλι της Παιανίας µε το «Αλ Τσαντίρι» ξαναβάζει στο τηλεοπτικό κάδρο την (πολιτική) σάτιρα για δύο ώρες (21:00 – 23:00), ένα είδος προγράµµατος που απουσίαζε για αρκετό διάστηµα από την ελληνική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια τη «σκυτάλη» θα παίρνει για μία ώρα (23:00 – 00:00) το μουσικό «Αλ Σιχτίρι» ποδαρικό στο οποίο θα κάνει απόψε ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Δείτε την έναρξη του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»:

Αλ Τσαντίρι ΝιουζΛάκης ΛαζόπουλοςπρεμιέραOpen TV