Lifestyle|03.06.2023 15:37

Lily-Rose Depp: Αποκάλυψε γιατί απέφευγε τον The Weeknd στα γυρίσματα της αμφιλεγόμενης σειράς «The Idol»

Newsroom

Στη νέα αμφιλεγόμενη σειρά του HBO «The Idol», η Λίλι Ρόουζ Ντεπ (Lily-Rose Depp) - κόρη του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ-  υποδύεται ένα ποπ είδωλο που ερωτεύεται έναν γκουρού αυτοβοήθειας και σύγχρονο ηγέτη αίρεσης ονόματι Tedros (τον οποίο υποδύεται ο Abel "The Weeknd" Tesfaye). Η Depp δήλωσε πρόσφατα στο Entertainment Weekly ότι κανείς από το καστ του The Idol δεν ταυτίστηκε σε ακραίο σημείο με τους ρόλους τους. «Δεν νομίζω ότι κάποιος πήγε full method - κανείς δεν έχασε το μυαλό του», είπε η Depp. «Λοιπόν, μερικές φορές όταν ο Abel γινόταν - δεν θέλω να αποκαλύψω πολλά για το πού πάει ο χαρακτήρας του Abel, αλλά όταν μερικές φορές ήταν σε πλήρη κατάσταση Tedros, τον απέφευγα. Θα έλεγα: "Είναι στη ζώνη του αυτή τη στιγμή"».

Ο The Weeknd δήλωσε στο περιοδικό W τον περασμένο μήνα ότι το να είναι στο μυαλό του Tedros κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του The Idol είχε συνέπειες στο τραγούδι του. Τον περασμένο Σεπτέμβριο, αναγκάστηκε να διακόψει μια συναυλία στο Λος Άντζελες επειδή έχασε τη φωνή του.

«Έπρεπε να βγάλω τη στολή του Weeknd, να βάλω την περούκα του Tedros, να κάνω γυρίσματα με την Jocelyn και μετά να ξαναγίνω ο Weeknd», είπε ο τραγουδιστής. «Ήταν δύσκολο να πάω από τον έναν ρόλο στον άλλο. Στη συνέχεια, μετά τη συναυλία, έχασα τη φωνή μου. Δεν μου βγήκε καθόλου φωνή. Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στο παρελθόν».

«Η θεωρία μου είναι ότι ξέχασα πώς να τραγουδάω επειδή υποδυόμουν τον Tedros, έναν χαρακτήρα που δεν ξέρει πώς να τραγουδάει», πρόσθεσε. «Μπορεί να το ψάχνω πολύ βαθιά, αλλά ήταν τρομακτικό. Ως The Weeknd, δεν έχω χάσει ποτέ μια συναυλία. Έχω εμφανιστεί με γρίπη. Θα πεθάνω σε αυτή τη σκηνή. Αλλά υπήρχε κάτι πολύ περίπλοκο που συνέβαινε με το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή».

Ενώ το The Idol σαφώς πηγαίνει σε κάποια «σκοτεινά μέρη», η κόρη του Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp) τόνισε στο Entertainment Weekly ότι «η ατμόσφαιρα στο πλατό ήταν αρκετά ανάλαφρη» και πρόσθεσε: «Είμαστε όλοι πολύ καλοί φίλοι και είμαστε όλοι παρόμοιοι άνθρωποι και καταλαβαινόμαστε πραγματικά. Γελούσαμε πολύ, ακούγαμε πολλή μουσική, χορεύαμε και αυτή η ενέργεια είναι που έκανε τις πιο βαριές στιγμές πιο εύκολες και δυνατές».

Η παγκόσμια πρεμιέρα των δύο πρώτων επεισοδίων του "The Idol" έγινε στο Φεστιβάλ των Καννών. Ενώ η σειρά κέρδισε ένα πεντάλεπτο standing ovation, πυροδότησε επίσης διαμάχες για το γυμνό και τις σκηνές σεξ.

«Ήταν η πρώτη φορά που το παρακολούθησα με [μεγάλο] κοινό», δήλωσε η Lily-Rose στο ET Canada για την πρεμιέρα στις Κάννες. «Αλλά ήταν απίστευτο. Ένιωσα σαν μια τόσο όμορφη γιορτή και ένα αποκορύφωμα όλων όσων περάσαμε μαζί, και απλά ένα είδος όμορφης διαδικασίας που υπήρχε στη σειρά, και τη δημιουργία αυτής της μικρής οικογένειας μαζί, και απλά ένιωσα πολύ, πολύ ωραία». Το «The Idol» κάνει το ντεμπούτο του στις 4 Ιουνίου στο HBO.

Με πληροφορίες από Variety

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λίλι ΡόουζThe WeekndHBOειδήσεις τώραΤζόνι Ντεπ