Lifestyle|06.06.2023 08:52

Georgina Rodriguez: Συγκινεί το μήνυμα για την αδελφή της - «Εδώ είμαστε ακόμα ενωμένες και νικήτριες, σ' αγαπώ»

Newsroom

H σύντροφος του Cristiano Ronaldo, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ (Georgina Rodriguez), έχει ξεκαθαρίσει ότι, παρά τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις της, προσπαθεί να μη χάνει σημαντικές στιγμές από την οικογένειά της.

Έτσι, πρόσφατα, η influencer και επιχειρηματίας βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης στο Universidad Autonoma de Madrid, όπου είδε την αδελφή της Ivana Rodriguez να παίρνει πτυχίο. Αργότερα, έκανε μία συγκινητική δημοσίευση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, επαινώντας την προσπάθεια της αδελφή της και υπενθυμίζοντας παράλληλα την ταπεινή καταγωγή τους.  

«Ακόμη θυμάμαι όταν ετοιμαζόσουν για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο και την ημέρα που έλαβες τον τελικό σου βαθμό. Το ξεκίνημά σου στη Μαδρίτη, το υλικό σπουδών που πλήρωνες με δόσεις, τις ατελείωτες μέρες στη δουλειά, το πανεπιστήμιο και τις χιλιάδες ώρες στο μετρό, όπου το έκανες χώρο μελέτης και τραπεζαρία σου.

 

Ήταν ένας πολύ μακρύς δρόμος, στον οποίο ζήσαμε τις χειρότερες και τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Αλλά εδώ είμαστε ακόμα ενωμένες και νικήτριες. Για άλλη μια φορά πέτυχες αυτό που είχες θέσει ως στόχο. Τι περήφανη γυναίκα και αδελφή, θα συνεχίσουμε να εμπνέουμε και να υποστηρίζουμε η μία την άλλη για πάντα. Σ’ αγαπώ γλάρε” έγραψε στο μήνυμά της.

Η μητέρα τους πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα

Η Ivana είναι 31 ετών και είναι η μεγαλύτερη αδελφή της επιχειρηματίας που γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1990. Μεγάλωσε μαζί με την Georgina και ήταν πολύ δεμένες, ειδικά όταν ο πατέρας τους καταδικάστηκε σε φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

Μεγάλωσαν μαζί σε μια πόλη της Ισπανίας που ονομάζεται Jaca. Η μητέρα τους πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 2011 και οι αδελφές έμειναν μαζί σε όλη τη διάρκεια της ανατροφής τους. Η Ivana πάντα έλεγε ότι θαυμάζει πολύ αυτό που πέτυχε η Georgina.

 

Μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της, «I Am Georgina», η Ivana συνεχάρη την αδελφή της για την επιτυχία της. Η ίδια δημοσίευσε στο Instagram: «Συγχαρητήρια για την επιτυχία του ριάλιτι, αγαπητή. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να είσαι καλός άνθρωπος, αυθόρμητος και διασκεδαστικός».

Και πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ που δίνεις πάντα τον καλύτερό σου εαυτό. Και που δεν σταμάτησες ποτέ ν' αγωνίζεσαι. Επέλεξες το σωστό δρόμο στη ζωή από μικρό κορίτσι. Πάντα μαζί, χέρι-χέρι. Σ' αγαπώ αδελφούλα». Μεγαλώνοντας, παρακολούθησαν μαζί μαθήματα μπαλέτου και μετακόμισαν στην Αγγλία για να σπουδάσουν αγγλικά πριν επιστρέψουν στην Ισπανία και εργαστούν ως πωλήτριες σε κατάστημα Gucci.

 

Η Ivana διατηρεί σχέση μ' έναν από τους στενούς φίλους του Cristiano, τον Carlos Garcia, ο οποίος είναι ζωγράφος και γλύπτης. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018, ενώ το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη Deva.

 

Οικογενιακά δράματα 

Πρόσφατα, η μεγάλη τους αδελφή, Patricia, εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Socialite», κατηγορώντας τη σύντροφο του Cristiano Ronaldo ότι αγνοεί τις εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ είναι υποστηρικτική με άλλους. Aποκάλυψε ότι δεν έχει καλή σχέση με την Georgina και υποστήριξε ότι περνά δύσκολα οικονομικά, τονίζοντας ότι έχει καταστραφεί και ζει σαν καταληψίας εδώ και τρία χρόνια. «Είμαι άφραγκη και η αδελφή μου δεν με βοηθά» είπε. 

«Αυτό που με πληγώνει περισσότερο είναι τα παιδιά μου, όχι εγώ. Άλλωστε, εγώ μπορώ να φάω ένα κομμάτι ψωμί, αλλά τα παιδιά μου που είναι ανίψια της… Μερικές φορές έχω αρκετά για να φάω, άλλες όχι. Μερικές φορές έχω χρήματα να πληρώσω το ενοίκιο, άλλες όχι. Ως αδελφή δεν τα περίμενα όλα αυτά» πρόσθεσε η γυναίκα.

Από τον θάνατο του πατέρα τους πριν από μερικά χρόνια, η ένταση ανάμεσα στις αδελφές ολοένα και αυξάνεται. Ωστόσο, δεν δίστασε να στείλει ένα απεγνωσμένο μήνυμα στην Georgina και τον Ronaldo: «Georgina, χρειάζομαι βοήθεια, είσαι η αδελφή μου. Ξέρω ότι δεν έχει υποχρέωση και ευθύνη, αλλά αφού είναι τόσο υποστηρικτική και καλή σε άλλους, έτσι θα πρέπει και με τους ανιψιούς και τις ανιψιές της. Αν δεν θες να είσαι μαζί μου, να είσαι μα τα ανίψια σου».

H Patricia είναι 33 ετών και όπως η Georgina, είναι κόρη του Jorge Eduardo Rodriguez. Έχουν διαφορετικές μητέρες. Η Patricia έχασε τη μητέρα της όταν ήταν μόλις 11 ετών και πήγε να ζήσει με τον πατέρα της και τις αδελφές της Georgina και Ivana. Έχει πει αρκετές φορές ότι ποτέ δεν ένιωσε ευπρόσδεκτη και πως την έβαλαν σε οικοτροφείο όταν ο πατέρας της πήγε φυλακή.

Η απάντηση της Georgina Rodriguez

Η Georgina, μέσω του δημοσιογράφου Aurelio Manzano, απάντησε στη μεγάλη της αδελφή, αποκαλύπτοντας ότι προσφέρθηκε να πληρώσει το σχολείο και να φροντίσει τα ανίψια της, αγοράζοντας ρούχα και όλα όσα χρειάζονται, αλλά η απάντηση που έλαβε από την Patricia ήταν ένα μεγαλοπρεπές «όχι». «Όχι, στείλε μου 5.000 ευρώ που είμαι εγώ υπεύθυνη να πληρώσω» φέρεται να ήταν η απάντηση της αδελφής της Georgina. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τζορτζίνα ΡοντρίγκεζΚριστιάνο Ρονάλντοειδήσεις τώρα