Lifestyle|13.03.2019 11:52

Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Λαζόπουλος– Φιλιππίδης– Χαϊκάλης και η εμφάνιση με τις φούστες (vid)

Newsroom

Το βράδυ της Τρίτης (12/3), ο ανατρεπτικός Λάκης Λαζόπουλος επέστρεψε στο τηλεοπτικό κοινό με ένα ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», στο Open TV, σχολιάζοντας με τον μοναδικό σατιρικό του τρόπο την επικαιρότητα. 

Πολλές οι εκπλήξεις της πρεμιέρας, μία εκ των οποίων ήταν η εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη και του Παύλου Χαϊκάλη επί σκηνής. Οι δύο καταξιωμένοι ηθοποιοί μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο εμφανίστηκαν φορώντας μακριές φούστες και αντιγράφοντας την εμφάνιση του ηθοποιού Μπίλι Πόρτερ στα φετινά βραβεία Όσκαρ.

Το αντισυμβατικό σμόκιν σε συνδυασμό με γυναικεία βραδινή τουαλέτα, που φόρεσε ο σταρ της κοινωνικής σειράς «Pose» στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ, αποτέλεσε έμπνευση και προκάλεσε πολύ γέλιο στο ζωντανό κοινό της εκπομπής. Ειδικά τη στιγμή που χρειάστηκε να βγάλουν τις φούστες για να κάτσουν σε ένα παγκάκι επί σκηνής, κάτι που απεδείχθη κάπως... δύσκολο!

Το σκετσάκι Φιλιππίδη-Χαϊκάλη-Λαζόπουλου καταχειροκροτήθηκε, ενώ στο τέλος οι ηθοποιοί ανακοίνωσαν επικείμενη συνεργασία τους τον ερχόμενο χειμώνα. Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Παύλο Χαϊκάλη θα παίξουν μαζί στο θέατρο Βρετάνια στη γαλλική κωμωδία «Βρε καλώς τους», την οποία θα σκηνοθετήσει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Δείτε το βίντεο:

Αλ Τσαντίρι ΝιουζOpen TVΛάκης ΛαζόπουλοςΠέτρος ΦιλιππίδηςΠαύλος Χαϊκάλης