Lifestyle|13.03.2019 14:57

Χορεύτρια του Νότη Σφακιανάκη δηλώνει: Είναι ψέμα ότι μας πλήρωσε η Πάολα (vid)

Newsroom

Στις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι μετά την ξαφνική αποχώρηση της Πάολας από το νυχτερινό σχήμα με τον Σφακιανάκη, η τραγουδίστρια πλήρωσε από την τσέπη της τα μεροκάματα όλου του προσωπικού του μαγαζιού, απάντησε χορεύτρια από το μπαλέτο του Νότη.  

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Βασιλείου με ανάρτησή της στο Facebook ξεκαθάρισε ότι δεν πληρώθηκαν ούτε για το Σάββατο που δεν δούλεψε το μαγαζί, αλλά ούτε και για τα επόμενα δύο διήμερα που θα έριχνε αυλαία το σχήμα: «Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο.....Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι "δημοσιογράφοι" και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή.....Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!! (Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί! Και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της...)» έγραψε αρχικά η Κατερίνα Βασιλείου.

Πάντως κάτω από την ανάρτηση της Κατερίνας Βασιλείου σχολιάζεται ότι κάποια χρήματα όντως δόθηκαν από την Πάολα στο προσωπικό του Gazi Live (συγκεκριμένα 3.000 ευρώ σε σερβιτόρους και βοηθούς και 1.000 ευρώ στις κοπέλες με τα λουλούδια), όμως εκείνη τα θεωρεί ελάχιστα και πιστεύει ότι είναι άδικο να μην έχουν δοθεί και στις χορεύτριες του μπαλέτου, από τη στιγμή που εργάζονταν και για τους δύο καλλιτέχνες.

Η χορεύτρια του Νότη Σφακιανάκη μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και αποκάλυψε ότι η Πάολα δεν πλήρωσε ποτέ κανένα μεροκάματο και όσα γράφτηκαν είναι ψέματα. 

«Χορεύαμε και για τους δύο, έπρεπε τουλάχιστον το μισό μεροκάματο να μας το δώσει. Κι αν έδωσε κάποια χρήματα το ποσό που μας αναλογεί είναι 8 ευρώ. Να πάω τώρα στο Gazi να πάρω τα 8 ευρώ και ένα χαλί που ξέχασα, ας πούμε, δεν είναι γυφτιά; Όσα κάναμε για εκείνον κάναμε και για εκείνη και μάλιστα τελευταία στιγμή κάναμε πρόβα και κάποιες κοπέλες κόντεψαν να λιποθυμήσουν. Δηλαδή να μην σεβαστεί και το Σάββατο να πληρώσει την τελευταία μέρα; Ας μας έδινε το μισό. Είναι ψέμα».

ΠάολαΝότης ΣφακιανάκηςΕυτυχείτε!