Lifestyle|11.06.2023 16:30

H τραγουδίστρια του «Milkshake» Kelis και ο 72χρονος Bill Murray είναι το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ εν μέσω καταγγελιών για ανάρμοστη συμπεριφορά του ηθοποιού

Newsroom

Η τραγουδίστρια Κέλις (Kelis), η οποία έγινε γνωστή από τη μεγάλη επιτυχία «Milkshake» φέρεται να βγαίνει με τον ηθοποιό του «Ghostbusters», Μπιλ Μάρεϊ (Bill Murray), σύμφωνα με την US Sun. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι φήμες για το ειδύλλιο «φούντωσαν» όταν ο 72χρονος Murray εθεάθη σε συναυλία της 43χρονης τραγουδίστριας στο φεστιβάλ Mighty Hoopla στο Νότιο Λονδίνο το περασμένο Σαββατοκύριακο, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον έχει απαθανατίσει και σε άλλες εμφανίσεις της.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσαν στην US Sun ότι τους είδαν μαζί στο ίδιο ξενοδοχείο και ότι «έχουν έρθει κοντά εδώ και καιρό» μετά την πρώτη τους συνάντηση στις ΗΠΑ. Ένας φίλος φέρεται να είπε στο πρακτορείο: «Έχουν συναντηθεί στις ΗΠΑ πριν, γεγονός που έκανε τους ανθρώπους της βιομηχανίας να μιλήσουν, και τώρα συναντιούνται στο Λονδίνο, ενώ είναι και οι δύο εδώ. Είναι ξεκάθαρο ότι τα έχουν βρει. Τους είδαν και τους δύο στο ίδιο ξενοδοχείο και εκείνος έχει πάει να τη δει σε live εμφανίσεις της αρκετές φορές πριν πάει στο Mighty Hoopla. Επίσης και οι δύο πέρασαν σχετικά πρόσφατα μια περίοδο πένθους και έχουν αυτόν τον κοινό δεσμό μεταξύ τους».

Η πηγή πρόσθεσε: «Ό,τι κι αν είναι αυτό που τους έφερε κοντά και όσο απίθανο κι αν φαίνεται, είναι και οι δύο ελεύθεροι και περνούν καλά παρά την μεγάλη ηλικιακή διαφορά».

Οι κατάγγελιες για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

Το νέο υποτιθέμενο ειδύλλιο του πρωταγωνιστή του «Caddyshack» έρχεται εν μέσω σοβαρών καταγγελιών για ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Τον Απρίλιο, τα γυρίσματα της ταινίας «Being Mortal» διακόπηκαν αφού ο Murray κατηγορήθηκε ότι πέταξε ένα γυάλινο τασάκι στον συμπρωταγωνιστή του Richard Dreyfuss και απείλησε να «πετάξει» τη γυναίκα παραγωγό της ταινίας «σε ένα πάρκινγκ».

Κατηγορήθηκε επίσης ότι ήταν «διαχυτικός» με αρκετές γυναίκες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία του Aziz Ansari. Μια πηγή δήλωσε στο Page Six: «Ήταν πολύ διαχυτικός, όχι σε προσωπικούς τομείς, αλλά έβαζε ένα χέρι γύρω από μια γυναίκα, άγγιζε τα μαλλιά της, τραβούσε την αλογοουρά της - αλλά πάντα με κωμικό τρόπο. Είναι μια λεπτή γραμμή και όλοι αγαπούν τον Bill, αλλά ενώ η συμπεριφορά του δεν είναι παράνομη, κάποιες γυναίκες ένιωσαν άβολα και πέρασε ένα όριο».

Εκείνο τον Μάιο, ο Murray αναφέρθηκε στους ισχυρισμούς, λέγοντας ότι έκανε κάτι που νόμιζε ότι ήταν «αστείο». «Είχα μια διαφωνία με μια γυναίκα με την οποία συνεργάζομαι. Έκανα κάτι που νόμιζα ότι ήταν αστείο και δεν το πήραν έτσι», δήλωσε τότε ο ηθοποιός στο CNBC, απαντώντας στους ισχυρισμούς ότι η υποτιθέμενη «ανάρμοστη συμπεριφορά» του είναι αυτή που προκάλεσε την αναστολή της παραγωγής της ταινίας.

Ο Murray, ο οποίος έχει έξι γιους, έκανε τον πρώτο του γάμο με τη Margaret Kelly, με την οποία έμεινε παντρεμένος από το 1981 έως το 1996. Ο πρωταγωνιστής του «Lost in Translation« είχε στη συνέχεια σχέση με την Jennifer Butler. Ωστόσο, ο 11χρονος γάμος τους έληξε τον Μάιο του 2008, όταν εκείνη τον κατηγόρησε για απιστία, ενδοοικογενειακή κακοποίηση και εθισμό στη μαριχουάνα και το αλκοόλ.

Εν τω μεταξύ, η Kelis ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον ράπερ Nas. Ωστόσο, το 2009 κατέθεσε αίτηση διαζυγίου αφού τον κατηγόρησε ότι την κακοποιούσε συναισθηματικά και σωματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους. «Ήταν πολύ άσχημα. Πολύ ποτό», ισχυρίστηκε στο Hollywood Unlocked το 2020. «Πολλή ψυχική και σωματική κακοποίηση και έφτασε στο σημείο που αν δεν ήμουν έγκυος, ίσως να έμενα μαζί του. Τον αγαπούσα πραγματικά. Ήμασταν παντρεμένοι - δεν βγαίναμε ραντεβού, ήμασταν παντρεμένοι, αυτός ήταν ο άνθρωπός μου». (Ο Nas έχει αρνηθεί αυτούς τους ισχυρισμούς).

Η Kelis παντρεύτηκε τον φωτογράφο Mike Mora το 2014. Ωστόσο, εκείνος απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών τον περασμένο Μάρτιο μετά από μάχη με καρκίνο του στομάχου 4ου σταδίου. Ο φωτογράφος και η Kelis έχουν αποκτήσει δύο παιδιά: τον Shepherd, 8 ετών, και την Galilee, 2 ετών. Η τραγουδίστρια έχει επίσης αποκτήσει άλλον έναν γιο, τον 13χρονο Knight, με τον ράπερ «I Can».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδίστριαζευγάριΜπιλ Μάρεϊειδήσεις τώρα