Lifestyle|17.06.2023 11:42

Kourtney Kardashian: Εγκυος έναν χρόνο αφού σταμάτησε τις εξωσωματικές

Newsroom

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Τράβις Μπάρκερ (Travis Barker). Η σταρ των «The Kardashians» ανακοίνωσε τα συναρπαστικά νέα σε συναυλία του συγκροτήματος Blink-182, μέλος του οποίου είναι ο σύζυγός της. 

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο ντράμερ βρισκόταν πάνω στην σκηνή, η Kourtney κρατούσε μια πινακίδα που έγραφε «Travis είμαι έγκυος». Τότε εκείνος κατευθύνθηκε προς το μέρος της και το ζευγάρι μοιράστηκε ένα παθιασμένο φιλί. 

Οι δυο τους είχαν εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία ν' αποκτήσουν ένα παιδί μαζί. Η τηλεπερσόνα είχε αποκαλύψει τον περασμένο Δεκέμβριο ότι είχε σταματήσει τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης 10 μήνες πριν, αφού, όπως είπε, της προκάλεσε μεταξύ άλλων συμπτωμάτων βαθιά κατάθλιψη.

 

Η Kourtney Kardashian έχει ήδη τρία παιδιά, τον 13χρονο Mason, τη 10χρονη Penelope την 8χρονη Reign, με τον πρώην σύντροφο της Scott Disick. Από την άλλη, ο Travis έχει δύο παιδιά, τον 29χρονο Landon και την 17χρονη Alabama, με την πρώην σύζυγό του, Shanna Moakle.

Ο γάμος στην Ιταλία

Η εγκυμοσύνη της Kourtney έρχεται ένα χρόνο μετά τον γάμο του ζευγαριού στο Πορτοφίνο της Ιταλίας. Οι ερωτευμένοι επέλεξαν το κάστρο «Castello Brown», που χρονολογείται από τον 16ο αιώνα, για να πραγματοποιήσουν τον θρησκευτικό γάμο τους. Με το μυστήριο να τελείται σε στενό κύκλο, η 42χρονη τηλεπερσόνα επέλεξε ένα νυφικό με την υπογραφή του οίκου Dolce & Gabbana. Μάλιστα, τα βλέμματα όλων τράβηξε το πέπλο του νυφικού της, πάνω στο οποίο ήταν κεντητή με δαντέλα η μορφή της Παναγίας -σχέδιο που αποτελεί ένα από τα τατουάζ του 46χρονου μουσικού -ο οποίος επέλεξε μαύρο σμόκιν του ίδιου luxury οίκου με την αγαπημένη του.

Από το πλευρό τους δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αδελφές Καρντάσιαν, καθώς και άλλα άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού τους κύκλου. Μάλιστα, εντύπωση προκάλεσαν κάποιες gothic glam δημιουργίες στις οποίες έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης οι αδερφές Κιμ και Κλόε Καρντάσιαν.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόρτνεϊ Καρντάσιανειδήσεις τώραεγκυμοσύνηΤράβις Μπάρκερ