Lifestyle|14.03.2019 16:05

Το Τατουάζ: Ο Ανδρέας Γεωργίου ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Newsroom

Ο Ανδρέας Γεωργίου - ο ένας εκ των δημιουργών της σειράς του Alpha «Το Τατουάζ» - βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής των media τον τελευταίο καιρό, λόγω της ανακοίνωσης για τη ολοκλήρωση της σειράς τον ερχόμενο Ιούνιο. Πολλά τα σενάρια για τα επαγγελματικά του σχέδια, καθώς και για το ποιο θα είναι το κανάλι που θα τα φιλοξενήσει. 

Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης, που πρόσφατα έκανε αποκαλύψεις για την οικογενειακή του ζωή στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη,  θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν έχει καμία καλλιτεχνική ανάμιξη στη νέα σειρά που ετοιμάζεται με τίτλο «Αστέρια στην Άμμο».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Για να μην γράφονται διάφορα που δεν ευσταθούν… Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα που με ρωτάτε. Το σίριαλ Αστέρια στην Άμμο είναι ένα σίριαλ που ετοιμάζει η εταιρεία παραγωγής που έχω μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Δεν έχω καμία καλλιτεχνική ανάμιξη. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Θόδωρος Νικολαΐδης και το σενάριο η κυρία Ρένα Ρίγγα. Σκηνοθετικά ετοιμάζω κάτι άλλο σε σενάριο της κυρίας Βάνας Δημητρίου, που θα έχετε νέα σύντομα. Το καστ είναι προς μελέτη αυτές τις μέρες, γι’ αυτό και γίνονται τα κάστινγκ που ανακοινώθηκαν. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τη στήριξή σας»!

T
Το ΤατουάζΑνδρέας Γεωργίου