Lifestyle|29.06.2023 10:35

Madonna: Αναβάλλεται η παγκόσμια περιοδεία της μετά την περιπέτεια υγείας της - Στο πλευρό της η κόρη της Lourdes Leon

Newsroom

Η Μαντόνα (Madonna) αναρρώνει από μια «σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη», λόγω της οποίας εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ). Ως εκ τούτου, υποχρεώθηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε στις 15 Ιουλίου από το Βανκούβερ του Καναδά, ανακοίνωσε ο μάνατζέρ της.

«Η υγεία της βελτιώνεται, αλλά παραμένει υπό ιατρική φροντίδα», έγραψε ο μάνατζερ Γκάι Οσίρι στον λογαριασμό της Μαντόνα στο Instagram, χωρίς να διευκρινίσει εάν η αμερικανίδα ντίβα της ποπ έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα προσβλήθηκε από μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που την οδήγησε σε μονάδα εντατικής θεραπείας για αρκετές ημέρες» ανέφερε ο Οσίρι. «Επί του παρόντος, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε όλες τις υποχρεώσεις της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας», ανακοίνωσε ο μάνατζερ της Μαντόνα, συμπληρώνοντας ότι θα ενημερώσει «σύντομα» για τις νέες ημερομηνίες των συναυλιών στο πλαίσιο της περιοδείας «Celebrations» σε Βόρεια Αμερική και Ευρώπη.

 

Η Μαντόνα ανακοίνωσε την παγκόσμια περιοδεία 35 ημερών στις αρχές του έτους. Η «βασίλισσα της ποπ» είχε ως στόχο να γιορτάσει την 40ή επέτειο του single που την έκανε να ξεχωρίσει, Holiday, ξεκινώντας την περιοδεία της με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

«Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε»

Συγγενής της τραγουδίστριας δήλωσε στην DailyMail ότι πέρασαν αρκετές δραματικές ημέρες χωρίς να είναι σίγουροι αν θα τα καταφέρει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τις τελευταίες δύο ημέρες, κανείς δεν ήξερε πραγματικά πώς θα εξελισσόταν η κατάσταση και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Γι' αυτό τον λόγο κρατήθηκε μυστικό από το Σάββατο, γνωστοποίησε.

«Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να τη χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματική κατάσταση», κατέληξε. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η κόρη της Lourdes Leon ήταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραMadonnaΜαντόναΜΕΘ