Lifestyle|29.06.2023 12:00

Chrissy Teigen – John Legend: Έγιναν γονείς για τέταρτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας

Newsroom

H Κρίσι Τέιγκεν (Chrissy Teigen) και ο Τζον Λέτζεντ (John Legend) καλωσόρισαν ακόμη ένα μέλος στην οικογένειά τους, πέντε μήνες μετά τη γέννηση της Esti. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Wren Alexander Stephens, που γεννήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, μέσω παρένθετης μητέρας.

«Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε γι’ αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αλεξάνδρα» έγραψε το μοντέλο σε μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, ανακοινώνοντας τη γέννηση του γιου της. Αναφερόμενη στην «πιο απίστευτη, αγαπητή, συμπονετική παρένθετη μητέρα τους», με την οποία η Τέιγκεν ήταν έγκυος ταυτόχρονα για ένα διάστημα, είπε: «Και είμαστε τόσο χαρούμενοι που μπορούμε να πούμε στον κόσμο ότι είναι εδώ, με ένα όνομα που συνδέεται για πάντα μαζί σου, το Wren Alexander Stephens. Οι καρδιές μας και το σπίτι μας είναι επίσημα γεμάτες». 

 

Η Τέιγκεν στην ανάρτησή της κάνει μία αναφορά στο μωρό που έχασε πριν από καιρό, τον Τζακ. «Νόμιζα ότι δεν θα μπορούσα να κυοφορήσω ξανά ένα μωρό, θυμάμαι τους ανθρώπους εκείνους που ήθελαν να βεβαιωθούν, ότι δεν θα βιώσω ξανά τέτοιον πόνο και τέτοια απώλεια» έγραψε, ενώ υπογράμμισε ότι πάντα ήθελε να έχει τέσσερα παιδιά.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κρίσι ΤέιγκενμωρόΤζον Λέτζεντειδήσεις τώρα