Lifestyle|29.06.2023 15:22

Monica Bellucci: Λιώνει από έρωτα για τον Tim Burton – «Τον αγαπώ, είμαι ευτυχισμένη»

Newsroom

Μετά από μήνες φημών, η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Τιμ Μπάρτον (Tim Burton). Μιλώντας για πρώτη φορά για τη σχέση τους σε μια νέα συνέντευξη στο Elle Γαλλίας, η ηθοποιός μοιράστηκε την «αγάπη» της για τον σκηνοθέτη και αποκάλυψε ότι είναι ευτυχισμένη που τον γνώρισε.

«Αυτό που μπορώ να πω... είναι ότι χαίρομαι που τον γνώρισα ως άνθρωπο, πρώτα απ' όλα» δήλωσε η Μπελούτσι. «Είναι από εκείνες τις συναντήσεις που σπάνια συμβαίνουν στη ζωή. Γνωρίζω τον άνθρωπο, τον αγαπώ, και τώρα θα συναντήσω τον σκηνοθέτη, μια άλλη περιπέτεια αρχίζει».

Το ζευγάρι εργάζεται αυτή τη στιγμή μαζί στο «Σκαθαροζούμη 2», το οποίο σκηνοθετεί ο Μπάρτον, και τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο. «Αγαπώ τον Τιμ» συνέχισε η ηθοποιός. «Και έχω μεγάλο σεβασμό για αυτόν. Λατρεύω αυτόν τον ονειρικό κόσμο, όπου τα τέρατα είναι ευγενικά, σαν να μπορούμε να μετατρέψουμε τις σκοτεινές πτυχές μας σε κάτι φωτεινό. Οι ταινίες του Tim Burton μιλούν πολύ γι’ αυτό» πρόσθεσε στο Elle Γαλλίας. 

 

Τον Μάιο, το Hollywood Reporter ανέφερε ότι η 58χρονη είναι μεταξύ των νέων μελών του καστ για τη συνέχεια του «Σκαθαροζούμη» του διάσημου σκηνοθέτη. Σύμφωνα με το People, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της επερχόμενης ταινίας παραμένουν άγνωστες, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, η η Ιταλίδα σταρ θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη. Ο Michael Keaton αναμένεται να επανέλθει στον ρόλο του, από την κλασική ταινία του 1988.

 

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον γνωρίστηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών το 2006. Δεκαπέντε χρόνια μετά,  εμφανίστηκαν μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών της Γαλλίας, όταν η ηθοποιός απένειμε στον σκηνοθέτη το βραβείο Lumiere του φεστιβάλ για το έργο ζωής του και τότε φαίνεται πως ξεκίνησε το ειδύλλιό τους. Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκαν χέρι-χέρι στη Μαδρίτη, όπως φαίνεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

σχέσηΤιμ Μπάρτονειδήσεις τώραΜόνικα Μπελούτσι