Lifestyle|08.07.2023 12:12

Cara Delevingne: Η πρώην σύντροφός της και πρωταγωνίστρια του «Pretty little liars» αρραβωνιάστηκε τον κληρονόμο μεγιστάνα του πετρελαίου

Newsroom

Η Άσλι Μπένσον (Ashley Benson) είναι έτοιμη ν' ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως ανακοίνωσε ίδια μέσα από τα social media, αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της, Brandon Davis, ο οποίος είναι κληρονόμος μεγιστάνας του πετρελαίου και party boy των μέσων της δεκαετίας του 2000.

Η 33χρονη πρωταγωνίστρια του «Pretty Little Liars» αναδημοσίευσε ένα InstaStory του αρραβωνιαστικού της, όπου την αποκάλεσε «αγάπη της ζωής μου» και έδειξε σε κοντινό πλάνο το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι της. Εκείνη απάντησε: «Ο καλύτερος φίλος μου, σ’ αγαπώ».

Η Ashley Benson μοιράστηκε, επίσης, ένα InstaStory της ηθοποιού Theresa Picciallo, όπου εμφανίζεται η ίδια χαμογελαστή κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης φορώντας το νέο της δαχτυλίδι. «Τα μωρά μας παντρεύονται» έγραψε η Picciallo, αναφερόμενη στο ζευγάρι, «σας αγαπάμε και τους δύο άνευ όρων, απεριόριστα και για πάντα. Συγχαρητήρια στους καλύτερους μας φίλους». 

Το ζευγάρι πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για ειδύλλιο τον Ιανουάριο του 2023, αφού εθεάθησαν να κάθονται δίπλα σ' έναν αγώνα μπάσκετ. Το People επιβεβαίωσε τη σχέση τους τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς. «Έχουν πολλούς κοινούς φίλους και αρκετό χιούμορ» δήλωσε τότε μία πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον στο περιοδικό. 

Ποιος είναι ο Brandon Davis

Ο Brandon Davis είναι εγγονός του αείμνηστου μεγιστάνα του πετρελαίου Marvin Davis, ενός δισεκατομμυριούχου που είχε στην ιδιοκτησία του περιουσιακά στοιχεία, όπως η 20th Century Fox και το ξενοδοχείο Beverly Hills. Ο 43χρονος επιχειρηματίας έβγαινε για λίγο καιρό με την πρωταγωνίστρια του The O.C., Mischa Barton, το μοντέλο Brittny Gastineau, καθώς και με την Paris Hilton.

Πριν από τον επιχειρηματία, η Ashley είχε σχέση με τον ράπερ G-Eazy, αλλά και με την ηθοποιό και μοντέλο Cara Delevingne για δύο χρόνια. Λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Benson μίλησε στο Cosmopolitan UK για την πίεση που αντιμετώπιζε στην προσωπική της ζωή από τον ξένο Τύπο και γιατί προτιμά να κρατάει τις σχέσεις της ιδιωτικές.

 

«Το πιο ενοχλητικό κομμάτι είναι να πρέπει να κάθεσαι και να σιωπάς, ενώ όλοι μιλούν για σένα» είπε. «Οι άνθρωποι μπορούν να λένε ό,τι θέλουν για μένα, αλλά αν δεν με ξέρεις πραγματικά, δεν γνωρίζεις τίποτα απολύτως». Πρόσθεσε, επίσης, ότι είναι δύσκολο να αντιμετωπίζει «τις απόψεις του κόσμου» για τις σχέσεις της. «Όταν βγαίνουν κουτσομπολιά και ιστορίες που είναι εντελώς ψευδείς, τι μπορείς να κάνεις;» αναρωτήθηκε.

«Δεν πρόκειται να κάτσω εκεί έξω και να πω: "Αυτό δεν είναι αλήθεια ή αυτό συμβαίνει πραγματικά. Συνήθως κρατάω τις σχέσεις μου ιδιωτικές» συνέχισε. «Προφανώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν φωτογραφηθείς μαζί. [Αλλά] είναι πιο ιερό με αυτόν τον τρόπο. Αυτές οι ιδιωτικές στιγμές είναι για εσένα και τον σύντροφό σου και νομίζω ότι είναι καλύτερο να μην εκτίθενται υπερβολικά και μπορείς πραγματικά να προστατεύσεις τη σχέση σου αν δεν την εκμεταλλεύεσαι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επιχειρηματίαςηθοποιόςπετρέλαιοΚάρα Ντελεβίνζευγάρισχέση