Lifestyle|12.07.2023 19:26

Rob McElhenney: Διαγνώστηκε με νευροαναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες

Newsroom

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στα social media, ο 46χρονος Rob McElhenney αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με νευροαναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες. Ο πρωταγωνιστής του «It's Always Sunny in Philadelphia» μοιράστηκε τα νέα στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter, με σκοπό να υπενθυμίσει σε άλλους με παρόμοιες συνθήκες ότι «δεν είναι μόνοι».

«Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια σειρά από νευροαναπτυξιακές διαταραχές και μαθησιακές δυσκολίες! Στα 46! Θ' αναλύσω την πλήρη διάγνωση/πρόγνωση στο @thesunnypodcast (το οποίο θα κυκλοφορήσει σε 2 εβδομάδες).

Δεν είναι κάτι για το οποίο κανονικά θα μιλούσα δημόσια, αλλά σκέφτηκα ότι υπάρχουν και άλλοι που παλεύουν με παρόμοια πράγματα και ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι δεν είστε μόνοι. Δεν είστε ηλίθιοι. Δεν είστε "κακοί". Μπορεί να αισθάνεστε έτσι μερικές φορές. Αλλά δεν είναι αλήθεια» έγραψε στην ανάρτησή του, η οποία έτυχε θετικής ανταπόκρισης από τους 1,1 εκατομμύρια διαδικτυακούς του φίλους. 

«Είσαι τόσο υπέροχος Ρομπ, σε ευχαριστώ που το μοιράζεσαι και βοηθάς χιλιάδες άτομα που μπορεί να αγωνίζονται», έγραψε ένας θαυμαστής του, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο ανοιχτός και ειλικρινής. Ανυπομονώ ν' ακούσω το podcast». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ηθοποιόςειδήσεις τώραδιαταραχή