Lifestyle|22.07.2023 10:00

Τζίνα Ντρούλις: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της

Newsroom

Την τελευταία της πνοή άφησε η δημοσιογράφος, Τζίνα Ντρούλις, έπειτα από ανακοπή καρδιάς. Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο αδερφός της, Φίλιππος Καμπούρης. Η γυναίκα είχε διαγνωστεί με καρκίνο και από την περασμένη Τετάρτη είχε μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας, έχοντας υποστεί ανακοπή καρδιάς που προκλήθηκε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Σε νέα ανάρτησή του, ο Φίλιππος Καμπούρης γνωστοποίησε ότι η κηδεία της αδελφής του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 24 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά, ενώ θ' ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Σχιστού.

«Η εξόδιος ακολουθία της Τζίνας μας θα τελεστεί τη Δευτέρα 24/07 στις 16.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιά. Θα ακολουθήσει η ταφή στο Κοιμητήριο Σχιστού. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και την συμπαράσταση» έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. 

 

Η περιπέτεια με την υγεία της

Υπενθυμίζεται ότι «το πρώτο δείγμα ότι δεν είμαι καλά το πήρα λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μου, πριν από πέντε μήνες, κάτι που ακόμη δεν έχω αποδεχτεί, και μετά προέκυψε και σοβαρό πρόβλημα υγείας στον πατέρα μου.

Άρχισα να νιώθω ένα φούσκωμα στο στομάχι και θεώρησα ότι ήταν από τη στενοχώρια μου. Το καλοκαίρι ένιωθα το στομάχι μου πρησμένο και δεν μπορούσα να φάω πολύ. Μέχρι που το πρήξιμο άρχισε σε όλο μου το σώμα, πήγα στον γιατρό μου και μου έγραψε εξετάσεις, γιατί είχα πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και μπήκα εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μεταξά.

Έκανα βιοψία στο συκώτι και γύρισα σπίτι περιμένοντας τα αποτελέσματα. Πρηζόταν το στομάχι μου τόσο πολύ, που δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω. Η βιοψία βγήκε και μου βρήκαν μεταστατικό καρκίνο στο συκώτι σε μεγάλο όγκο. Έχω κάνει ήδη την πρώτη χημειοθεραπεία» είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό η Τζίνα Ντρούλις στην εφημερίδα «Espresso».

δημοσιογράφοςθάνατοςκαρκίνοςειδήσεις τώρακηδείαΤζίνα Ντρούλις