Lifestyle|25.07.2023 17:30

Cara Delevingne για την αποτοξίνωσή της: «Αξιζε κάθε δευτερόλεπτο, τώρα είμαι σταθερή και πιο ήρεμη»

Newsroom

Η Κάρα Ντελεβίν (Cara Delevingne), μιλώντας στο περιοδικό Elle UK, αναφέρθηκε στην απεξάρτησή της από το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες, τονίζοντας πως «τώρα είναι πιο ήρεμη». Σημειώνεται ότι η ηθοποιός και μοντέλο απαθανατίστηκε το περασμένο φθινόπωρο σε πολύ άσχημη κατάσταση και με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά

Οι εικόνες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου και όχι μόνο, απεικόνιζαν την ίδια να είναι ξυπόλητη στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, με βρώμικα ρούχα και σε απόλυτη σύγχυση. Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν ανησυχήσει έντονα για την κατάσταση της υγείας της.

Η Κάρα Ντελεβίν, που μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης για προβλήματα κατάχρησης ουσιών πέρσυ, εξήγησε ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά της, συνδεόταν με την επίδραση της πανδημίας. «Δεν ήταν [εύκολο], αλλά δεν υπήρξαν ποτέ στιγμές που να σκέφτηκα: "Δεν αξίζει τον κόπο"» δήλωσε στο περιοδικό. «Άξιζε κάθε δευτερόλεπτο. Απλά δεν ξέρω τι θα χρειαζόταν για να το εγκαταλείψω. Τώρα είμαι σταθερή. Είμαι πιο ήρεμη». 

Το μοντέλο παραδέχτηκε ότι μιλώντας για τους αγώνες της έβγαλε ένα τεράστιο βάρος από τους ώμους της. «Για πολύ καιρό, ένιωθα ότι έκρυβα πολλά από τους ανθρώπους που με θαύμαζαν. Επιτέλους νιώθω ότι μπορώ να είμαι πλήρως ελεύθερη και ο εαυτός μου» πρόσθεσε.

 

Παράλληλα, περιέγραψε λεπτομερώς την παραμονή της στο κέντρο αποτοξίνωσης, λέγοντας ότι βλέποντας την εικόνα της από το αεροδρόμιο, επέστρεφε στην πραγματικότητα. Παραδεχόμενη ότι η λήψη ναρκωτικών την έκανε να αισθάνεται «ανίκητη», το μοντέλο είπε ότι η συμπεριφορά της έγινε «άγρια».

«Είναι τρομακτικό θέαμα για τους ανθρώπους που σε αγαπούν και είναι γύρω σου» είχε δηλώσει στη Vogue πριν από μερικούς μήνες. «Σε εκείνο το σημείο, υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που ανησυχούσαν πολύ για μένα, δικαιολογημένα». Αφού είδε φωτογραφίες του εαυτού της από τότε, η Κάρα Ντελεβίν συνειδητοποίησε ότι είτε θα «κατέληγε νεκρή» είτε θα έκανε κάτι «πολύ, πολύ ηλίθιο», αν δεν αναζητούσε βοήθεια.

ναρκωτικάαλκοόληθοποιόςΚάρα Ντελεβίναποτοξίνωσηειδήσεις τώραμοντέλο