Lifestyle|19.06.2021 16:52

Paris Jackson: 5 πράγματα που δεν ήξερες - Ο βιασμός και η απόπειρα αυτοκτονίας

Newsroom

Μαντήλια και κουκούλες κάλυπταν πάντα την μικρή Πάρις Τζάκσον, στις ελάχιστες περιπτώσεις που επιτρεπόταν να βγει από την έπαυλη-ράντσο του Μάικλ Τζάκσον στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Λέγεται μάλιστα ότι μέχρι 7 ετών δεν είχε βγει ποτέ από τη Neverland. Η πρώτη επαφή του πλανήτη με τη μοναχοκόρη του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον έγινε στις 9 Ιουλίου του 2009, όταν η 11χρονη τότε Πάρις εκφώνησε τον συγκινητικό επικήδειο στην τελετή μνήμης για τον θάνατο του πατέρα της.

Η μοναχοκόρη του Τζάκσον γεννήθηκε το 1998 και το πλήρες όνομά της είναι Πάρις-Μάικλ Κάθριν Τζάκσον. Το κορίτσι με τα χαρακτηριστικά καταγαλανά μάτια είναι ο «καρπός» της σχέσης του βασιλιά της ποπ και της Ντέμπι Ρόου. Ασχολείται με τη μουσική, με την υποκριτική και το μόντελινγκ. Αγαπάει τα ζώα, την οικογένεια και είναι υπέρμαχος της ειρήνης και της ισότητας.

Πάρις Τζάκσον, Ap Photo

Πήρε το όνομά της από την πόλη στην οποία έγινε η σύλληψή της, ωστόσο υπάρχουν ακόμη και σήμερα αμφιβολίες για το κατά πόσο ο Μάικλ ήταν τελικά ο βιολογικός της πατέρας, γεγονός που τη βασανίζει όλη της τη ζωή. Η Πάρις πριν λίγες ώρες διέψευσε με οργή το δημοσίευμα του ΤΜΖ, ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αν και στη ζωή της υπήρξαν πολλές στιγμές που προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της.

5 πράγματα που δεν ήξερες για την Πάρις Τζάκσον

1. Νονός της είναι ο «Μόνος στο Σπίτι», Μακόλεϊ Κάλκιν 

Λέγεται ότι ο Μάικλ Τζάκσον ήθελε η μοναχοκόρη του να βαπτιστεί από τον Πάπα Τζον Πολ ΙΙ, αλλά αντέδρασε η ρωμαιοκαθολική εκκλησία. Η Πάρις βαπτίστηκε τελικά από το «παιδί-θαύμα» Μακόλεϊ Κάλκιν. Ο Κάλκιν γνώρισε για πρώτη φορά τον Τζάκσον, όταν γύριζε την ταινία «Μόνος στο Σπίτι». Εμφανίστηκε μάλιστα στο βίντεο κλιπ του Μάικλ Τζάκσον για το τραγούδι «Black or White». Ο Μακόλεϊ περνούσε αρκετό καιρό στη Neverland και ανέπτυξε μια ιδιόμορφη φιλία με τον Μάικλ Τζάκσον.

Πάντως, κατά τη διάρκεια της δίκης εις βάρος του Τζάκσον για αποπλάνηση ανηλίκου, ο Μακόλεϊ παρουσιάστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης, δηλώνοντας πως οι κατηγορίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων είναι «απολύτως γελοίες». Ο Κάλκιν έχει βαπτίσει και τον Πρινς Μάικλ Τζούνιορ.

2. Πιστεύει ότι δολοφόνησαν τον πατέρα της

Μιλώντας στο περιοδικό Rolling Stone το 2017, δήλωνε πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε. Η Πάρις ήταν μόλις 11 όταν ο Τζάκσον πέθανε από καρδιακή ανακοπή το 2009 που προκλήθηκε από ένα θανατηφόρο συνδυασμό των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Πάρις Τζάκσον, AP image


3. Έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και έχει κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Η Πάρις έχει αναφέρει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στα δεκατέσσερά της χρόνια, κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος που έμπλεξε με τα ναρκωτικά και οδηγήθηκε μέχρι και στο αυτοτραυματιστεί προσπαθώντας να κόψει τις φλέβες της. Δημοσιεύματα ισχυρίστηκαν ότι η 15χρονη έκανε απόπειρα γιατί δεν την άφησαν να πάει σε συναυλία του Μέριλιν Μάνσον. Ωστόσο, οικογενειακός φίλος ισχυρίστηκε ότι ο λόγος ήταν οι φήμες ότι ο Jacko δεν ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Η αποτοξίνωσή της σε κλινική αποτοξίνωσης μετά την τελευταία απόπειρα αυτοκτονίας, βελτίωσε τα πράγματα για την εύθραυστη ψυχολογία της Πάρις. 

T

4. Ήταν το «χαϊδεμένο» παιδί του Μάικλ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Harper's Bazaar, η Πάρις δήλωσε πως εκείνη ήταν το αγαπημένο (από τα τρία συνολικά) παιδιά του Jacko: «Μου συμπεριφέρονταν σαν να ήμουν η αγαπημένη του γιατί ήμουν το μόνο κορίτσι. Ήμουν μία πριγκίπισσα. Ήμουν τέλεια στα μάτια του πατέρα μου» λέει στο περιοδικό. Η ίδια άλλωστε έχει πάνω από 50 τατουάζ, εκ των οποίων τα 9 είναι αφιερωμένα στον πατέρα της. Ο Μάικλ Τζάκσον - που έβλεπε τον εαυτό του ως Πήτερ Παν - συνήθιζε να την αποκαλεί Τίνκερ Μπελ. Ο Μάικλ Τζάκσον πάντα της έλεγε να είναι περήφανη για τις «μαύρες ρίζες της». Τη δε μητέρα της, τη γνώρισε όταν ήταν 13 ετών και έκανε μεγάλη προσπάθεια για να θερμάνουν τις σχέσεις τους.

T

5. Δεν πιστεύει στις κατηγορίες παιδεραστίας εναντίον του πατέρα της 

Μετά τις νέες αποκαλύψεις για τον MJ μέσα από το ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ, «Leaving Neverland», η νεαρή τοποθετήθηκε για όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από δύο άνδρες που αξιώνουν αποζημίωση. Απαντώντας σε ανάρτηση που σχολίαζε πως »το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η κληρονομιά του πατέρα της καταστράφηκε και το όνομά του αμαυρώθηκε για πάντα», η Πάρις απάντησε στον χρήστη: «Άρα... το πιο σημαντικό για σένα είναι αυτό και όχι να μεταφέρεις ένα μήνυμα αγάπης και ειρήνης; Τα ταμπλόιντ και τα ψέματα είναι το πιο σημαντικό πράγμα; Θα προσευχηθώ για σένα».

T


Με την Σαρλίζ Θερόν, το κινηματογραφικό της ντεμπούτο

Η ζωή συνεχίζεται... για την Πάρις Τζάκσον. Κάνει την παρθενική της εμφάνιση στον κινηματογράφο στο πλευρό της Σαρλίζ Θερόν για την ταινία «Gringo» και κλείνει συμβόλαια μόντελινγκ. Το Gringo είναι μια μαύρη κωμική περιπέτεια, με κεντρικό ήρωα τον Χάρολντ (Ντέιβιντ Ογιελόβο), έναν χαμηλών τόνων υπάλληλο μιας φαρμακευτικής εταιρίας, τον οποίο στέλνουν τα δόλια αφεντικά του, να μεταφέρει τη φόρμουλα για ένα νέο χάπι μαριχουάνας, στο Μεξικό.

κόρη του Μάικλ ΤζάκσονΜάικλ Τζάκσοναπόπειρα αυτοκτονίαςΠάρις Τζάκσον