Leaving Neverland: Ο σοκαριστικός τρόπος που ο Μάικλ Τζάκσον προσέγγιζε τα θύματά του (vid)
Ο Τζέιμς Σέιφτσακ και ο Γουέιντ Ρόμπσον αποκαλύπτουν τον τρόπο με τον οποίο ο «Βασιλιάς της Ποπ» τους προσέγγιζε πριν τη σεξουαλική κακοποίηση🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Θύελλα οργισμένων αντιδράσεων, επικρίσεων, αλλά και πιο μετριοπαθών σχολίων έχει προκαλέσει το τετράωρο ντοκιμαντέρ των Τζέιμς Σέιφτσακ και Γουέιντ Ρόμπσον, «Leaving Neverland». Οι δύο άνδρες που κατηγορούν τον Τζάκσον ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά, περιέγραψαν στην εκπομπή «This Morning», του CBS πώς ο τραγουδιστής τους έκανε να αισθάνονται ξεχωριστοί, λέγοντάς στον καθένα ότι ήταν «το πρώτο αγόρι» που είχε επιλέξει για να «μοιραστεί το κρεβάτι του».
«Το συναίσθημα που σου μετέδιδε ήταν το εξής: Από όλα τα παιδιά του κόσμου, εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ. Ο Μάικλ έχει επιλέξει εμένα. Επίσης, μου είχε πει ότι δεν είχε ξανακάνει τέτοια πράγματα με κανένα άλλο αγόρι. Αυτό ενίσχυε ακόμα περισσότερο το προαναφερόμενο συναίσθημα. Σκεφτόσουν, ο Μάικλ με επέλεξε και με αγαπάει», δήλωσε ο 36χρονος πλέον, Γουέιντ Ρόμπσον.

Σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ ο Τζάκσον φέρεται να τους μάθαινε τον αυνανισμό και το στοματικό σεξ, εξαγοράζοντας τη σιωπή τους με πανάκριβα κοσμήματα, ενώ ταυτόχρονα μάθαινε στα παιδιά να μισούν τους γονείς τους, αλλά και τις γυναίκες γενικότερα. Επίσης, όπως καταγγέλλεται στο ντοκιμαντέρ, ο ίδιος σκηνοθετούσε ψεύτικους γάμους και έδιωχνε τα παιδιά όταν μεγάλωναν για να τα «αντικαταστήσει» με άλλα νεότερα.
Ο Σέιφτσακ ισχυρίστηκε όσα και ο Ρόμπσον, ωστόσο διευκρίνισε πως την εποχή της συστηματικής κακοποίησης από τον τραγουδιστή δεν ένιωθε φόβο. «Όλα γινόντουσαν στο πλαίσιο μιας τρυφερής σχέσης αγάπης, έτσι δεν υπήρχαν "καμπανάκια". Όταν είσαι παιδί δεν καταλαβαίνεις καν τι σημαίνουν όλα αυτά. Δεν κάνεις ερωτήσεις για όσα σου συμβαίνουν», είπε χαρακτηριστικά.
Η οικογένεια του Τζάκσον κι ο οργανισμός που διαχειρίζεται την περιουσία του, αρνούνται κατηγορηματικά τις καταγγελίες των δύο ανδρών, που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ του HBO «Leaving Neverland». Η ταινία θα προβληθεί στις 3 και 4 Μαρτίου.
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



