Lifestyle|22.06.2020 16:17

Η Ευγενία Δημητροπούλου αποκαλύπτει: «Δεν θα είμαι στο Λόγω Τιμής»

Newsroom

H νεαρή ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People μιλά για τη σχέση της με τα media, τον σκύλο της με το απίθανο όνομα «Άμλετ» και την καθημερινότητά της, ενώ αποκαλύπτει ότι δεν θα συμμετέχει στη σειρά «Λόγω Τιμής» όπως αρχικά είχε ακουστεί, τα γυρίσματα της οποίας έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η ηθοποιός, την οποία το κοινό θυμάται και από τον ρόλο της στην εξαιρετική σειρά του Mega «Το Νησί», παίζει στις παραστάσεις «Γυναίκες του Παπαδιαμάντη» και «Ο Συμβολαιογράφος» στο θέατρο Χώρα, στην Κυψέλη. Στην τελευταία, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, υποδύεται μια αθώα κοπέλα μεγαλωμένη στην Κεφαλονιά του 19ου αιώνα από έναν συμβολαιογράφο πατέρα (Σταμάτης Φασουλής) και προδομένη από τον έναν και μοναδικό της εραστή (Αλέξανδρος Πέρρος).

Τελευταία γράφτηκε ότι θα συμμετάσχει στο νέο καστ του Λόγω Τιμής, που θα προβληθεί προσεχώς από τον ΣΚΑΪ, κάτι που η ίδια διαψεύδει.

«Δεν μου έγινε κάποια πρόταση, δεν ξέρω πώς προέκυψε όλο αυτό». Το μόνο που θα κάνει τηλεοπτικά είναι μια μίνι σειρά δεκάλεπτων επεισοδίων, με τίτλο «Μαμάδες στο Παγκάκι», η οποία θα προβάλλεται από τη Novalife της NOVA και τα γυρίσματά της έχουν ξεκινήσει ήδη.

Ποια η σχέση της με τα media - «Μακριά από ταμπέλες»

Είναι η εικόνα του καλού κοριτσιού που βγάζει προς τα έξω, ο χώρος της που θέλει λαμπερές πρωταγωνίστριες με γερό στομάχι να «γεμίζουν» μαρκίζα και ταμείο και στη μέση τα media, που, ως συνήθως, αγαπούν λιγάκι παραπάνω τα κακά παιδιά. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια απαντά: «Εγώ το μόνο που θέλω είναι να ζω τη ζωή μου φυσιολογικά. Με τα πάνω και τα κάτω της. Μακριά από ταμπέλες. Οι φίλοι μου ξέρουν ποια είμαι, όπως ξέρουν και το ιδιαίτερο χιούμορ μου. Με αυτούς είμαι ο εαυτός μου. Τώρα όλα τα άλλα δεν τα καταλαβαίνω πολύ. Δεν μπορώ να βγω στην τηλεόραση και να κάνω τον καραγκιόζη.

Το Νησί

Γενικά, τα media μου έχουν φερθεί καλά. Νομίζω, όμως, πως κι εγώ διατηρώ μια ειλικρινή στάση απέναντί τους. Έχουν γραφτεί ορισμένες φορές πράγματα που δεν ίσχυαν, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα μου να σηκώσω το τηλέφωνο και να παραπονεθώ. Απλά σιωπώ και ίσως κρυφτώ λίγο περισσότερο στο καβούκι μου. Βέβαια, δεν θα σου αρνηθώ ότι με στενοχωρεί να παρουσιάζουν μια εικόνα που δεν είμαι εγώ. Το ποια εικόνα δεν έχει σημασία. Αν την πω, είναι σαν να την τροφοδοτώ. Ευτυχώς, δεν συμβαίνει συχνά».

Ευγενία ΔημητροπούλουΛόγω Τιμής