Lifestyle|18.03.2019 15:28

Νίκος Κοκλώνης: Έφερε την Κέιτλιν Τζένερ των Καρντάσιαν στην Ελλάδα (vid)

Newsroom

Την Αθήνα επισκέπτεται για πρώτη φορά η Κέιτλιν Τζένερ, έπειτα από πρόσκληση του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος θα φιλοξενήσει τον πατέρα των Καρντάσιαν στο «It’s Show Time» στο Open TV.

Πριν την αλλαγή φύλου που προκάλεσε σάλο στα διεθνή ΜΜΕ το 2015, η Κέιτλιν ήταν ο Αμερικανός ολυμπιονίκης και πατριός της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, Μπρους Τζένερ. Μετά από ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1976 στο Μόντρεαλ, τρεις γάμους, έξι παιδιά και μια κοινή ζωή πολλών ετών με την Κρις Τζένερ, ο Μπρους έγινε Κέιτλιν. 

Σήμερα είναι 69 ετών και μοιράζεται τη ζωή της με την τρανσέξουαλ σύντροφό της, Σοφία Χάτσινς, την οποία χαρακτηρίζει «το άλλο της μισό».

Πριν την Κέιτλιν Τζένερ, οι διάσημοι καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη στο Open TV

Ο Νίκος Κοκλώνης δίνει το σύνθημα και δημοφιλείς σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό εισβάλλουν με ανατρεπτική διάθεση στο πλατό του σόου, πρωταγωνιστώντας σε ένα λαμπερό μουσικοχορευτικό πάρτι. Ο παρουσιαστής επιφυλάσσει στο τηλεοπτικό κοινό αναπάντεχες συναντήσεις, τηλεοπτικές εκπλήξεις, ευρηματικά χορευτικά, μοναδικά performances και απολαυστικές φάρσες.

Ποδαρικό στην εκπομπή του Κοκλώνη έκανε η Πάμελα Άντερσον. Ακολούθησε ο διεθνούς φήμης τραγουδιστής Willy William, ο δημιουργός του «Ego», με τα δισεκατομμύρια views στο youtube. Επόμενοι καλεσμένοι ήταν οι εκρηκτικοί Boney M που τραγούδησαν τις μεγάλες επιτυχίες τους. 

Η επίσκεψη της Τζένερ στην Ακρόπολη

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είδαμε πλάνα από την επίσκεψη της Κέιτλιν Τζένερ (πρώην Μπρους Τζένερ) στην Ακρόπολη, μαζί με την σύντροφό της. Η παρέα της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασε ότι η Κέιτλιν πήρε 7 εκατομμύρια δολάρια από το ριάλιτι KUWTK που πρωταγωνιστούσε για να κάνει την αλλαγή φύλου. Η Τζένερ ανέβασε στο Instagram μια βραδινή φωτογραφία της φωταγωγημένης Ακρόπολης. 

T

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open TV:

Κέιτλιν ΤζένερOpen TVΝίκος ΚοκλώνηςIt's Show Time