Άννα Βίσση για Λιζέτα Νικολάου: «Ήσουν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα Αιώνιο κορίτσι» – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram
NewsroomΣε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου λίγες μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα που την οδήγησε στην εντατική. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, ο οποίος αποχαιρετά την τραγουδίστρια με αναρτήσεις στα social media.
Ανάμεσα σε εκείνους που θέλησαν να αποχαιρετήσουν με μια συγκινητική ανάρτηση τη Λιζέτα Νικολάου ήταν και η Άννα Βίσση. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την περίοδο της συνεργασίας τους, αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου, με ένα μεγάλο «Σ’ αγαπώ», αναφέροντας πως θα θυμάται για πάντα το χαρακτηριστικό της γέλιο.
«Κι ενώ είμαστε σε διακοπές ακούς το αδιανόητο: «Η Λιζέτα έφυγε»…
Η ζωή παύει…
Η ζωή συνεχίζεται…
Η ζωή πονάει…
Κρίμα που έφυγες τόσο νωρίς …
Τόσο άδικα… Σ’αγαπώ και πάντα θα θυμάμαι το χαρακτηριστικό γέλιο σου και την λαχτάρα σου να τραγουδάς …
Ήσουν ένα υπέροχο πλάσμα, ένα Αιώνιο κορίτσι ! #Λιζέτα Νικολαου» έγραψε στο instagram η Άννα Βίσση.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης