Lifestyle|21.08.2023 14:00

Tori Spelling: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό του «Beverly Hills, 90210» - Βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και τέσσερις μέρες

Newsroom

Ανησυχία έχει προκαλέσει η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) με την κατάσταση της υγείας της. Η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» ανέφερε, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram, ότι παλεύει μ' ένα άγνωστο ιατρικό πρόβλημα, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και τέσσερις μέρες. 

«4η μέρα εδώ και μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου» έγραψε. «Ευγνώμων και τόσο περήφανη για τα δυνατά, γενναία, ανθεκτικά και ευγενικά μέχρι το κόκαλο παιδιά μου που παραμένουν θετικά ό,τι κι αν τους συμβεί» πρόσθεσε στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία δείχνει την ίδια να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό. 

Η Σπέλινγκ έχει τους γιους Beau Dean, 6 ετών, Finn Davey, 10 ετών, και Liam Aaron, 16 ετών, και τις κόρες Hattie Margaret, 11 ετών, και Stella, 15 ετών, με τον πρώην Ντιν ΜακΝτέρμοτ, από τον οποίο χώρισε πρόσφατα έπειτα από 18 χρόνια σχέσης.

Η τηλεοπτική «Ντόνα» ζει το τελευταίο διάστημα σ' ένα τροχόσπιτο μαζί με την οικογένειά της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέρουν ξένα μέσα. Αρχικά, η Τόρι Σπέλινγκ ζούσε στην έπαυλή της, όμως μετά το διαζύγιό της κατέληξε να ζει με τα παιδιά της σ' ένα μοτέλ. Λίγες ημέρες αργότερα, μάζεψαν τα πράγματά τους κι εγκαταστάθηκαν στο τροχόσπιτο.

ηθοποιόςΧτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλςειδήσεις τώρανοσοκομείοΜπέβερλι Χιλς