Lifestyle|22.08.2023 09:42

Rihanna: Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά - Αυτό είναι το φύλο του μωρού

Newsroom

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έφεραν στον κόσμο τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, δεκαπέντε μήνες μετά τη γέννηση του RZA. Το μωρό γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου στο Λος Άντζελες και είναι αγοράκι.

Το όνομα του δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ξεκινάει από «Ρ» όπως και του μεγάλου του αδελφού. Η 35χρονη τραγουδίστρια κράτησε την εγκυμοσύνη της κρυφή μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου εμφανίστηκε στο ημίχρονο του Super Bowl και ενθουσίασε το κοινό.

Η Bad Gal Riri επέστρεψε στη σκηνή έπειτα από έξι χρόνια, ενώ στα 13 λεπτά της εμφάνισης της, τραγούδησε ξανά τις θρυλικές επιτυχίες της, «Diamonds» και «Umbrella». Ο σύντροφος της διάσημης τραγουδίστριας A$AP Rocky βρισκόταν ανάμεσα στο κοινό, θαυμάζοντας τη σύντροφο του, ενώ το πρώτο τους παιδί, το οποίο ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Μάιο δεν βρισκόταν στην εκδήλωση.

«Η Rihanna και ο A$AP είναι μια χαρά τώρα. Είναι τόσο ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουν την οικογένειά τους και τόσο ενωμένοι όσον αφορά τη γονεϊκότητα. Περνάνε τέλεια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένοι» υπογράμμισε πηγή στο ΕΤ.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Rihanna ήταν στα τέλη Ιουλίου, σε δείπνο με τον Asap Rocky στο αγαπημένο της ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια.

 

Το ζευγάρι επιθυμεί να περάσει το επόμενο διάστημα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάτι το οποίο είναι αρκετά εφικτό, αφού η τραγουδίστρια παραιτήθηκε πρόσφατα από CEO της εταιρείας της Savage x Fenty και έχει πλέον περιορισμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

τραγουδίστριαειδήσεις τώραΡιάναRihannaμωρό