Lifestyle|22.08.2023 10:26

Tori Spelling: Σε άσχημη κατάσταση η ηθοποιός του «Beverly Hills, 90210» - Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Newsroom

Εξιτήριο πήρε η ηθοποιός Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) από νοσοκομείο του Λος Άντζελες, έπειτα από μία μυστηριώδη τετραήμερη νοσηλεία. Σε φωτογραφίες και ένα βίντεο που εξασφάλισε το Page Six, η Σπέλινγκ φαίνεται σε αναπηρικό αμαξίδιο με μώλωπες στο πρόσωπο και στα δύο χέρια της, καθώς τη συνόδευαν σε ένα μαύρο SUV.

Η πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» φαινόταν ταραγμένη και ασταθής, καθώς χρειαζόταν βοήθεια για να σηκωθεί από το καροτσάκι. Πριν την οδηγήσουν στο πίσω κάθισμα του οχήματος, αγκάλιασε μία από τις γυναίκες, που πιστεύεται ότι ήταν νοσοκόμα, η οποία ήταν μαζί της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ήταν στο νοσοκομείο λίγες ώρες πριν αποχωρήσει από αυτό, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, δημοσίευσε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram μια φωτογραφία με το βραχιολάκι του ασθενούς, το οποίο έδειχνε ότι εισήχθη στις 17 Αυγούστου.

«4η μέρα εδώ και μου λείπουν τόσο πολύ τα παιδιά μου» έγραψε. «Είμαι ευγνώμων και τόσο περήφανη για τα δυνατά, γενναία, ανθεκτικά και ευγενικά μέχρι το κόκαλο παιδιά μου που παραμένουν θετικά ό,τι κι αν συμβεί».

Η Σπέλινγκ έχει τους γιους Beau Dean, 6 ετών, Finn Davey, 10 ετών, και Liam Aaron, 16 ετών, και τις κόρες Hattie Margaret, 11 ετών, και Stella, 15 ετών, με τον πρώην Ντιν ΜακΝτέρμοτ, από τον οποίο χώρισε πρόσφατα έπειτα από 18 χρόνια σχέσης.

Η Τόρι Σπέλινγκ ζει το τελευταίο διάστημα σ' ένα τροχόσπιτο μαζί με την οικογένειά της, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέρουν ξένα μέσα. Αρχικά, η ηθοποιός ζούσε στην έπαυλή της, όμως μετά το διαζύγιό της κατέληξε να ζει με τα παιδιά της σ' ένα μοτέλ. Λίγες ημέρες αργότερα, μάζεψαν τα πράγματά τους κι εγκαταστάθηκαν στο τροχόσπιτο.

ειδήσεις τώραηθοποιόςνοσοκομείοεξιτήριοΧτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς