Lifestyle|23.08.2023 15:00

Bianca Censori: Η σύντροφος του Kanye West με αποκαλυπτική εμφάνιση – Το κοινό ζητά από την αστυνομία να της επιβληθεί πρόστιμο

Newsroom

Αντιδράσεις προκάλεσε η νέα δημόσια εμφάνιση της Bianca Censori, η οποία εθεάθη στην Ιταλία. Η 28χρονη εμφανίστηκε σχεδόν γυμνή σε βραδινή έξοδό της με τον 46χρονο Kanye West. Φορούσε ένα εφαρμοστό, διάφανο μπλουζάκι σε απόχρωση του δέρματος, χωρίς στηθόδεσμο, και για να καλύψει τις θηλές της, κρατούσε μια μαύρη τσάντα.

Οι φωτογραφίες του ζευγαριού δημοσιεύτηκαν αποκλειστικά από τον Daily Mail Australia, το οποίο ανέφερε ότι χρήστες του διαδικτύου ζήτησαν από τις τοπικές αρχές να επέμβουν για να τιμωρήσουν την Bianca, λόγω των στιλιστικών της επιλογών.

«Είναι περίεργο που δεν έχει συλληφθεί. Η Ιταλία είναι πολύ πιο συντηρητική και σε αυτή την περίπτωση με κάθε δικαίωμα!» έγραψε ένας χρήστης στο Twitter. «Ελπίζω η Ιταλία να τους απελάσει και τους δύο από τη χώρα. Δεν χρειάζονται αυτό το ζευγάρι να μολύνει την κουλτούρα μας» υπογράμμισε ένας άλλος, ενώ ένας τρίτος συμφώνησε: «Είναι προσβολή της δημοσίας αιδούς. Οι αρχές πρέπει να επιβάλλουν βαριά πρόστιμα». 

Οι περισσότεροι συμφώνησαν ότι η πρόσφατη εμφάνισή της αποτελεί προσβολή της δημόσιας αιδούς και αυτό επισύρει αυστηρές κυρώσεις. Τέτοιες πράξεις στην Ιταλία επισύρουν υψηλά πρόστιμα από 5.000 έως 10.000 δολάρια. 

Ποια είναι η Bianca Censori

Η Bianca Censori κατάγεται από την προάστιο Ιβανόη της Μελβούρνης. Σύμφωνα με το προφίλ που εχει δημιουργήσει στο LinkedIn, παρακολούθησε το Carey Baptist Grammar School και έχει μεταπτυχιακό στην Αρχιτεκτονική. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος σχεδίασης στην εταιρεία Kelektiv στο South Yarra και ως αρχιτέκτονας φοιτητής στην DP Toscano Architects με έδρα το Collingwood.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, η Censori ίδρυσε και λειτούργησε την εταιρεία κοσμημάτων Nylons Jewellery από το 2013 έως το 2017. Το 2016, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό i-D, στην οποία μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ως επιχειρηματίας φοιτήτρια. «Προσπαθώ να κρατώ τις σπουδές μου και την επιχείρησή μου χωριστά. Πάντα σκέφτομαι και τα δύο και εμπνέομαι από αμφότερα, αλλά τα διαχωρίζω για να μπορούν ν' αναπτύσσονται χωριστά» ανέφερε τότε.

 

Το Νοέμβριο του 2020, η Censori μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να εργαστεί ως σχεδιάστρια αρχιτεκτονικής στην εταιρεία μόδας «Yeezy» του Kanye West. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sydney Morning Herald, «η δουλειά της αλληλοεπιδρά με φιλοσοφικές, αισθητικές και πολιτισμικές αναφορές: αυτά τα μοτίβα δημιουργούν πλαίσια που εντάσσουν τον σχεδιασμό κτιρίων και αντικειμένων».

Η Herald Sun αναφέρει ότι η Censori μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Μελβούρνης και Λος Άντζελες. Δεν φαίνεται να διαθέτει αυτή τη στιγμή λογαριασμό στο Instagram, πιθανώς να τον έχει απενεργοποιήσει μετά τα νέα. Η Censori πρόσφατα άλλαξε και την εμφάνισή της. Από μελαχρινή έγινε ξανθιά και κούρεψε τα μαλλιά της σε αρκετά κοντό. 

Τι είπε η οικογένεια της Bianca Censori για το «γάμο» της με τον Kanye West;

Η οικογένεια της Bianca Censori αποκάλυψε ότι είναι ενθουσιασμένη για τον ξαφνικό γάμο της. Η αδελφή της, Angelina Censori, είπε στην Herald Sun: «Είναι πολύ ευχάριστα νέα τόσο για την αδελφή μου όσο και για την οικογένεια, αλλά προτιμούμε να διατηρήσουμε κάποια ιδιωτικότητα για την ώρα». Οι συγγενείς και οι φίλοι της δεν έχουν αποκαλύψει περαιτέρω λεπτομέρειες για την τελετή γάμου ή το χρονοδιάγραμμα της σχέσης τους.

Πόσο καιρό είναι το ζευγάρι μαζί;

Αν και δεν είναι σαφές πότε ο Kanye West ξεκίνησε να βγαίνει με την Censori, ο τραγουδιστής κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα τραγούδι με τίτλο «Censori Overload», αποκαλύπτοντας μυστηριωδώς τη σχέση του. Το κομμάτι περιλαμβάνει τον στίχο: «Και η Βίβλος αναφέρει: «Δεν μπορώ να κάνω σεξ πριν τον γάμο». 

Πώς αντέδρασε η Kim Kardashian στη νέα σύζυγο του Kanye West;

Οι τελευταίοι δυο χρόνοι ήταν δύσκολοι για την Kim Kardashian, από τότε δηλαδή που ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Kanye West. Η επιχειρηματίας αντιμετώπισε εκφοβισμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον πρώην σύζυγό της κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον κωμικό Pete Davidson.

Η ίδια αντιμετώπισε μια δύσκολη διαδικασία διαζυγίου, που ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2022, με τον West να συμφωνεί να καταβάλλει 200.000 δολάρια το μήνα ως διατροφή για τα τέσσερα παιδιά τους.

ειδήσεις τώραΚάνιε ΓουέστρούχασύντροφοςΚιμ Καρντάσιαν