Lifestyle|23.08.2023 15:29

Monica Bellucci: Μιλά για το ειδύλλιο με τον Tim Burton και τον χαρακτηρίζει «υπέροχο άνθρωπο»

Newsroom

Η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) πόζαρε για το νέο εξώφυλλο του ισπανικού περιοδικού Harper's Bazaar και μίλησε για το νέο της ρομάντζο με τον Τιμ Μπάρτον (Tim Burton), χαρακτηρίζοντάς τον «υπέροχο», λίγες εβδομάδες μετά την επιβεβαίωση της σχέσης τους.

Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα ηθοποιός τον περιέγραψε «θεαματική ψυχή», λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της από τον Vincent Cassel, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια. Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο κόρες, τη Deva, 18 ετών, και τη Leoni, 13 ετών.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μόνικα περιέγραψε τη φήμη ως «δίκοπο μαχαίρι» και ανέφερε ότι προσπαθεί να διατηρήσει όσο μπορεί την ιδιωτικότητα στη ζωή της. «Η φήμη είναι ένα δίκοπο μαχαίρι, προκαλεί μεγάλη περιέργεια και μπορεί επίσης να προκαλέσει αντικρουόμενα συναισθήματα» εξήγησε. «Όταν δεν εργάζομαι, μου αρέσει να ζω μια φυσιολογική ζωή - πηγαίνω για ψώνια, πηγαίνω τις κόρες μου στο σχολείο» πρόσθεσε.

Τον Μάιο, το Hollywood Reporter ανέφερε ότι η 58χρονη είναι μεταξύ των νέων μελών του καστ για τη συνέχεια του «Σκαθαροζούμη» του διάσημου σκηνοθέτη. Σύμφωνα με το People, η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Σεπτεμβρίου 2024.

Λεπτομέρειες για την πλοκή της επερχόμενης ταινίας παραμένουν άγνωστες, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, η η Ιταλίδα σταρ θα υποδυθεί τη σύζυγο του Σκαθαροζούμη. Ο Michael Keaton αναμένεται να επανέλθει στον ρόλο του, από την κλασική ταινία του 1988.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον γνωρίστηκαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών το 2006. Δεκαπέντε χρόνια μετά,  εμφανίστηκαν μαζί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumiere στη Λυών της Γαλλίας, όταν η ηθοποιός απένειμε στον σκηνοθέτη το βραβείο Lumiere του φεστιβάλ για το έργο ζωής του και τότε φαίνεται πως ξεκίνησε το ειδύλλιό τους. Στη συνέχεια, φωτογραφήθηκαν χέρι-χέρι στη Μαδρίτη, όπως φαίνεται στο εξώφυλλο του περιοδικού Paris Match

σχέσηειδήσεις τώραΤιμ ΜπάρτονΜόνικα Μπελούτσι