Lifestyle|19.03.2019 16:46

Μιχάλης Τσαουσόπουλος: Πώς αποφάσισε να γίνει κριτής στο X-Factor (vid)

Newsroom

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η προετοιμασία του νέου κύκλου του «X-Factor», που επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ μέσα από τη συχνότητα του Open TV, με λαμπερή παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Στις καρέκλες των κριτών θα καθίσουν ο Γιώργος Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστος Μάστορας από τις Melisses και ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ενώ στον επίσημο λογαριασμό του μουσικού talent show στο Instagram αναρτήθηκε μια ομαδική φωτογραφία με την dream team του νέου «Χ Factor» με σκοπό να ανακοινωθεί η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της πρώτης φάσης του σόου, των auditions.

T

Αποκλειστικά στην Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open TV μίλησε ο Dj και ραδιοφωνικός παραγωγός Μιχάλης Τσαουσόπουλος για τους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο ώστε να πει το «ναι» στο Χ-Factor, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του το παιχνίδι να το κερδίσει γυναίκα.

«Είμαι ο πιο άπειρος κριτής από τους τέσσερις», είπε αναφερόμενος στα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής, ενώ σχολίασε και τις συμμετοχές της Ελλάδας και της Κύπρου στη φετινή Eurovision. Το τραγούδι της ελληνικής συμμετοχής από την Κατερίνα Ντούσκα δεν το έχει ακούσει, αλλά το κομμάτι της Τάμτα για την Κύπρο παραδέχθηκε ότι μπορεί να κάνει επιτυχία στο ραδιόφωνο.

Το «X Factor», μέσα από τη συχνότητα του Open TV, θα επιστρέψει στις οθόνες μας με πολλές καινοτομίες, μεταξύ των οποίων θα είναι και ειδική εφαρμογή (application) μέσω κινητού για τo talent show. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό αναμένεται να είναι και το πλατό, στο οποίο θα υποδεχθεί επιτροπή, διαγωνιζόμενους και τηλεθεατές η Δέσποινα Βανδή. Δείτε το τρέιλερ με τη Δέσποινα Βανδή:

Μιχάλης ΤσαουσόπουλοςOpen TVΔέσποινα ΒανδήX Factor