Lifestyle|31.08.2023 11:00

Daniel Radcliffe: Ιδρωσε τη φανέλα στο γυμναστήριο - Εμφανίστηκε με κοιλιακούς... φέτες!

Newsroom

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe) εμφανίστηκε στο φινάλε της τέταρτης σεζόν της σειράς «Miracle Workers» και έδειξε το καλογυμνασμένο του σώμα.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός έσκισε το πουκάμισό του με τα χέρια του για ν' αποκαλύψει τους γραμμωμένους κοιλιακούς του, σε μια δραματική σκηνή από το επεισόδιο «End Times» της σειράς του TBS.

Αργότερα, έβγαλε το παντελόνι του και έδειξε τις γυμνασμένες γάμπες και μηρούς του, ενώ ταυτόχρονα φορούσε μονάχα ένα μικρό άσπρο εσώρουχο, πριν ξεσπάσει σε κραυγές.

«Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ φαίνεται φουσκωτός» σχολίασε ένα άτομο στο Twitter. «Ο Χάρι Πότερ και το Κύπελλο του Γκίνεζ» είπε με χιούμορ ένα άλλο.

Ο 34χρονος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά «Miracle Workers», όπου εμφανίζεται ως διαφορετικός χαρακτήρας σε κάθε σεζόν. Στον νέο κύκλο, υποδύεται τον πολεμιστή του δρόμου Sid, ο οποίος ζει σ' έναν μεταπυρηνικό κόσμο αποκάλυψης.

Ο «Χάρι Πότερ» έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά

Πριν από μερικούς μήνες, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ και η σύντροφός του υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο ηθοποιός εθεάθη να σπρώχνει το καροτσάκι με το νεογέννητο, ενώ από κοντά ακολουθήσε και η Erin Darke.

Το φύλο του μωρού και η ακριβής ημερομηνία γέννησης του είναι άγνωστα, καθώς το ζευγάρι κρατάει γενικά χαμηλό προφίλ όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού είχε επιβεβαιώσει απλά τον Μάρτιο ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί και ότι «είναι ενθουσιασμένοι που θα γίνουν γονείς».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας «Kill Your Darlings». «Απλά είμαι συνεχώς ευγνώμων που μεγάλωσα σε μια εποχή, όπου διδάχτηκα να περιμένω να κάνω σχέση μέχρι να είναι κάποιος που σε κάνει ευτυχισμένη και σε σέβεται και σε υποστηρίζει» είχε τονίσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της. 

Ντάνιελ Ράντκλιφειδήσεις τώραηθοποιόςγυμναστική