Lifestyle|31.08.2023 15:00

Justin Theroux: Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston σε ρομαντικές στιγμές με 29χρονη ανερχόμενη ηθοποιό

Newsroom

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) εντοπίστηκε από τους παπαράτσι να φλερτάρει την ηθοποιό Nicole Brydon Bloom κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού στο Altro Paradiso στη Νέα Υόρκη, τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο Θερού, 52 ετών, και η Bloom, 29 ετών, φάνηκε ότι δεν μπορούσαν ν' απομακρυνθούν ο ένας από τον άλλον, ενώ δείπνησαν στο hotspot των διασημοτήτων, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που έλαβε το Page Six.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «American Psycho» δεν σταμάτησε λεπτό να φλερτάρει τη νεαρή κοπέλα που καθόταν δίπλα του, ενώ και οι δύο ήταν ντυμένοι απλά. Στη συνέχεια, οι δυο τους κατευθύνθηκαν στο Lower East Side που είναι συνιδιοκτήτης του Θερού, Ray’s Bar, ενώ εκείνος την είχε πιάσει αγκαλιά από τη μέση. Έπειτα από μια ευχάριστη βραδιά στο νυχτερινό μαγαζί, το ζευγάρι έφυγε μαζί.

Η ηθοποιός του HBO, η οποία είναι 23 χρόνια νεότερη του Θερού, έχει εμφανιστεί σε μερικές δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές, όπως το «Law & Order: SVU» και το «The Affair», σύμφωνα με το προφίλ της στο IMDb. Πρωταγωνιστεί, επίσης, στη δεύτερη σεζόν του δράματος του HBO, «The Gilded Age».

Τον Μάρτιο, γιόρτασε τα 29α γενέθλιά της. «Αντίο 28. Χρειαζόμαστε τα χαμηλά για να εκτιμήσουμε τα υψηλά, σωστά; Φέτος είχε πολλά και τα δύο» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram. 

Δεν είναι ακόμα γνωστό πώς ο Θερού γνώρισε την ανερχόμενη ηθοποιό, αλλά και οι δύο φωτογραφήθηκαν στην απεργία της SAG-AFTRA στη Νέα Υόρκη νωρίτερα αυτό το μήνα. Μετά τον χωρισμό του από την Τζένιφερ Άνιστον, ο ηθοποιός δεν είχε εμφανίσει δημοσίως κάποια σχέση. 

ειδήσεις τώραηθοποιόςΤζάστιν ΘερούσχέσηΤζένιφερ Άνιστον