Lifestyle|04.09.2023 17:08
Νεκρός ο 23χρονος τράπερ Gameboy Melody - Παθολογικά τα αίτια του θανάτου του
NewsroomΌπως έγινε γνωστό, πριν από μερικές μέρες έφυγε από τη ζωή, από παθολογικά αίτια, ο 23χρονος τράπερ Gameboy Melody.
Όπως σημειώνει η ΕΡΤ, νωρίτερα είχε λανθασμένα δημοσιοποιηθεί ότι ο 23χρονος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (04/09) στην Πέτρου Ράλλη.
Ο θάνατος του τράπερ επήλθε πριν από μερικές μέρες.
Νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου
Την είδηση του θανάτου του Gameboy Melody έκανε γνωστή και ο Snik, μέσα από μία σειρά Instagram stories ενώ, τον 23χρονο αποχαιρετούν σοκαρισμένοι φίλοι και θαυμαστές του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Snik έκανε γνωστό ότι, ο Gameboy Melody, νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας.
Διαβάστε ακόμη
- Μητσοτάκης για Συνταγματική Αναθεώρηση: Το Σύνταγμα του '75 ανήκει στον 20ό αιώνα - Είναι καιρός για μεγάλες τομές
- Γιατί «πάγωσαν» οι έρευνες για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα» - Τα κρίσιμα ευρήματα και το χρονοδιάγραμμα
- Σάρωσε η κακοκαιρία: H θάλασσα έγινε ένα με τη στεριά στον Αγιόκαμπο - Καταστροφές και σε Χίο, Φθιώτιδα, Ηλεία
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»