Lifestyle|09.10.2023 16:41

Chiara Ferragni: Συγκινεί το βίντεο που δημοσίευσε μετά την επιστροφή του συζύγου της Fedez από το νοσοκομείο

Newsroom

Επειτα από οκτώ ημέρες νοσηλείας, ο Fedez, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε. Η σύζυγός του, Chiara Ferragni, δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο που απεικονίζει τον 33χρονο μουσικό ν' ανοίγει την πόρτα του σπιτιού, να κάνει έκπληξη στα παιδιά τους και αυτά να πέφτουν χαρούμενα στην αγκαλιά του.

Ο Ιταλός καλλιτέχνης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Fatebenefratelli του Μιλάνου, ύστερα από ένα περιστατικό άμεσα συνδεδεμένο με τον καρκίνο στο πάγκρεας, με τον οποίο είχε διαγνωστεί πέρσι. «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή νοσηλεύομαι λόγω δύο ελκών που μου προκάλεσαν εσωτερική αιμορραγία» είχε γράψει ο ίδιος στα social media. Η διάσημη influencer έφυγε αμέσως από το Παρίσι, όπου βρισκόταν για την Εβδομάδα Μόδας, για να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς της.

 

Ο Fedez ευχαρίστησε το νοσοκομείο, τους γιατρούς του και «ιδιαίτερα όλους τους αιμοδότες», αναφέροντας ότι «θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να ρίξω τα φώτα της δημοσιότητας σε αυτό το θέμα, διότι, χωρίς τους αιμοδότες, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα» δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος έλαβε τρεις μεταγγίσεις αίματος

νοσοκομείοκαρκίνος παγκρέατοςΚιάρα Φεράνικαρκίνοςειδήσεις τώρα