Lifestyle|10.10.2023 15:05

Μαριάντα Πιερίδη: Οι άντρες τα ξέρουν όλα, μέχρι να τους ρωτήσεις «αγάπη μου, ποια είναι αυτή;» - Η αινιγματική ανάρτηση στο Instagram

Newsroom

Μία αινιγματική ανάρτηση έκανε η Μαριάντα Πιερίδη στον προφίλ της στο Instagram, εν μέσω της κρίσης στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Οι άνδρες τα ξέρουν όλα, μέχρι να τους ρωτήσεις "αγάπη μου ποια είναι αυτή;"», αναγράφεται χαρακτηριστικά στην εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους νωρίς το πρωί της Τρίτης, 10/10, η γνωστή τραγουδίστρια. H Μαριάντα Πιερίδη είχε αποκαλύψει την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση, με την ίδια να παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση μεταξύ τους, ενώ ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» ανέφερε πως οι δύο τους δεν μένουν πια μαζί.

 

Πάντως, το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού» ανέφερε πως ο Δημήτρης Κατριβέσης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, επέστρεψε στο σπίτι τους και οι δυο τους, δείχνουν να έχουν αποφασίσει να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

ειδήσεις τώραΜαριάντα Πιερίδητραγουδίστρια