Lifestyle|15.10.2023 10:28

Μαρία Ιωαννίδου: «Μου έφαγαν όλη την περιουσία μου, είμαι φτωχή»

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή «Δύο στις 10» βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου (14/10), η Μαρία Ιωαννίδου. Μιλώντας για μια απάτη εις βάρος της, η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι έχασε όλη την περιουσία της και αναγκάστηκε να πουλήσει μέχρι και το σπίτι της.

«Μου έφαγαν όλη την περιουσία μου. Μία δήθεν φίλη και συνεργάτης μου. Δεν έχω λεφτά, είμαι φτωχή, μου τα έφαγε εν ψυχρώ. Θα μπορούσα να την πάω στο δικαστήριο και τώρα το λέω για να το ακούσει εκείνη» τόνισε, αρχικά, η ίδια.

«Φιλοχρήματη δεν είμαι, όχι, αλλά έχω μάθει από μικρή να έχω κάποια άνεση και κάνω ωραία πράγματα. Κατ’ αρχήν να πω ότι μ’ αρέσει να είμαι κομψή, να αγοράζω ρούχα και να ντύνομαι. Μου δίνει χαρά αλλά το δεύτερον είναι να αγοράζω βιβλία» συμπλήρωσε.

«Δεν είμαι των μπιζού και αυτά που είχα τα πούλησα με αυτή την ατυχία. Τα πούλησα όλα, παιδιά. Και σπίτι και μπιζού για να βγάλω λεφτά γιατί με χρέωνε στο όνομα μου και είχα μια σχολή στη Γλυφάδα και μια εδώ. Με χρέωνε στ' όνομά μου, ακόμα και το ταξί που θα έπαιρνε το χρέωνε σε εμένα» κατέληξε. 

Τα γυαλιά και το μαγνητοφωνάκι του Φρέντυ Γερμανού

Παράλληλα, η Μαρία Ιωαννίδου παρουσίασε στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ1 τα κλασσικά γυαλιά που φορούσε ο Φρέντυ Γερμανός με τον μαύρο σκελετό, αλλά και το μαγνητοφωνάκι του. «Ο Φρέντυ θαύμαζε την Ελλη Λαμπέτη και το Δημήτρη Χορν. Επίσης, λάτρευε τους ηλικιωμένους. Με την κυρά της Ρω, είχε επικοινωνία. Είχαμε πάει, την γνωρίσαμε» αποκάλυψε.

«Ο Φρέντυ με βοηθούσε πολύ, με πίστευε γιατί αν δεν με πίστευε δεν θα με βοηθούσε επειδή ήμουν γυναίκα του. Οταν ήταν βαριά άρρωστος με τον καρκίνο, είχε πάει Λονδίνο και είχε πάρει τηλέφωνο, ήμουν στο διπλανό δωμάτιο, μίλησε με τον γιατρό του και του είπε "σου δίνω 3 μήνες ζωή", μπήκα μέσα εγώ και μου λέει "παπάκι όλα εντάξει, είμαι μια χαρά". Δεν το μοιράστηκε μαζί μου, ν' απαλλαγεί λίγο από τον πόνο. Τι μεγαλοσύνη! Κάποια άλλη μέρα μου λέει "παπάκι τι θες εσύ μαζί μου, πήγαινε βρες ένα τεκνό κορίτσι μου"» είπε η Μαρία Ιωαννίδου.

Μαρία Ιωαννίδουειδήσεις τώραηθοποιόςΦρέντυ Γερμανόςπεριουσίασπίτι