Lifestyle|24.03.2019 15:48

Σίσσυ Χρηστίδου: Μιλά για τις σέξι φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν (vid)

Newsroom

Ένα ξεχωριστό «Celebrity Travel» με μια μεγάλη παρέα, γεμάτη ζωντάνια και πολύ γέλιο έρχεται σήμερα (24/3) στο Open TV στις 17.50. 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ελένη Βουλγαράκη κάνουν μία βόλτα στο λαμπερό Χονγκ Κονγκ. Ο Νίκος τους ξεναγεί στο τεράστιο πάρκο θαλάσσιων θηλαστικών Ocean Park, ενώ κάνουν μια ρομαντική βόλτα με το καραβάκι στο υπέροχο λιμάνι της πόλης και περπατούν στο κέντρο με τις ποικίλες παραδοσιακές ασιατικές αγορές, τα καταπληκτικά καταστήματα ρούχων και ηλεκτρονικών, αλλά και τα μοναδικά εστιατόρια και κτίρια.

Όλοι μαζί, κάνουν μια μικρή εκδρομή στο νησί Λαντάου για να δουν τον πιο εντυπωσιακό υπαίθριο Βούδα στον κόσμο, ενώ απόλαυσαν τη μαγική θέα της πόλης από το λόφο Victoria Peak.

Η Σίσσυ μιλάει στον Νίκο για την καρμική σχέση της με τον Παύλο Σταματόπουλο, για ποιο λόγο ήταν επιφυλακτική για τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, για τον Δημήτρη Παπανώτα που έκανε έξαλλο το σύζυγο της Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και για τα σχόλια που δέχτηκε για τα παραπάνω της κιλά.

Παράλληλα, η παρουσιάστρια του Open TV αναφέρθηκε στις πρώτες συνεργασίες της και τους ανθρώπους που τη στήριξαν, όπως ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τις αισθησιακές φωτογραφήσεις που είχε κάνει στα πρώτα της βήματα, αλλά και τα δημοσιεύματα που την έχριζαν μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες.

Open TVCelebrity TravelΣίσσυ Χρηστίδου