Lifestyle|05.11.2018 19:14

Η εντυπωσιακή κόρη του Τζον Κόρφα μπήκε σε ριάλιτι (pics)

Newsroom

Μια νέα παρουσία μπήκε στο ριάλιτι μόδας «My Style Rocks» και εντυπωσίασε την επιτροπή. Η 25χρονη Πατρίτσια Κόρφα ήρθε από τη Θεσσαλονίκη, την οποία λατρεύει, ενώ το όνομά της είναι πολύ γνωστό στους φίλους του αθλητισμού.

Πρόκειται για την κόρη του μπασκετικού θρύλου του δικεφάλου του βορρά, Τζον Κόρφα. Η Πατρίσια είναι ΠΑΟΚ, σχεδιάζει μαγιό και δηλώνει ότι αγαπάει τον χώρο του styling: «Η ενασχόλησή µου µε τη µόδα άρχισε στην ηλικία των… 2 ετών, αφού είχα άποψη για το τι θα φορέσω ακόµη και στον παιδικό σταθµό. Θυµάµαι, µάλιστα, να σχεδιάζω φορεµατάκια σε ένα µπλοκ σχεδόν από µωρό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

«Έχω λίγο άγχος, αλλά νομίζω θα το ξεπεράσω», είπε αρχικά στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, κάνοντας την είσοδό της στο πλατό. 

Δείτε τα πρώτα της λεπτά στο ριάλιτι μόδας στο ΣΚΑΪ με τη μουσική υπόκρουση του «Kiki, do you love me?» από τον Drake. 

H κόρη του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή, Τζον Κόρφα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και ασχολείται με τη μόδα. Μετά τη δημιουργία της δικής της επιχείρησης με γυναικεία ρούχα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή και στο «My Style Rocks». 

T

Όπως είπε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, της αρέσει η πρόκληση του παιχνιδιού και θέλει να βελτιωθεί ακούγοντας τις συμβουλές των κοριτσιών και των κριτών. Δεν θα δείξει, πάντως, τα μαγιό της γιατί θα είναι εκτός εποχής. 

T

Γενικά δεν της αρέσουν οι ταμπέλες, αλλά θεωρεί ότι το στιλ της είναι chic μίνιμαλ με ιδιαίτερα στοιχεία. Σίγουρα πάντως θα κάνει ό,τι μπορεί για να φτάσει τελικό. 

T
T
T
ΠΑΟΚMy Style RocksΠατρίτσια Κόρφα