Lifestyle|23.03.2019 22:31

Open Mind: Η Έλλη Στάη επιστρέφει στη late night ζώνη

Αλέξης Μίχας

Μέσα από ένα εντυπωσιακό και πρωτοπόρο για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα σκηνικό, η Έλλη Στάη επιστρέφει στη νυχτερινή ζώνη με διεισδυτική ματιά, «open mind» προσέγγιση και αναλυτική διάθεση.

«Open Mind» τιτλοφορείται η νέα βραδινή ενημερωτική εκπομπή της έμπειρης δημοσιογράφου που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 4 Απριλίου, στις 23.00, στη συχνότητα του Ανοιχτού Καναλιού. Πρόκειται για ένα διαφορετικό talk show που έρχεται να αναδείξει όλες τις πτυχές της πολιτικής επικαιρότητας καθώς οδεύουμε στην προεκλογική περίοδο.

Φιλοξενώντας ένα ευρύ φάσμα καλεσμένων, πολιτικούς αλλά και προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους, η Έλλη Στάη επιστρέφει σε μια ζώνη στην οποία έχει διαγράψει μια μακρά πορεία με μεγάλες επιτυχίες, ανοίγοντας διάλογο με τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Η δημοσιογράφος, ωστόσο, στο «Open Mind» δεν θα φιλοξενεί μόνο πολιτικές συνεντεύξεις, αλλά και συζητήσεις με πρόσωπα που αφήνουν το στίγμα τους σε όλους τους χώρους δράσης τους, από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό μέχρι τις επιστήμες και την επιχειρηματική ζωή.

Έλλη ΣτάηOpen TVOPEN mind