Lifestyle|05.11.2018 19:22

Οι Spice Girls ανακοίνωσαν την επιστροφή τους (vid)

Newsroom

Το συγκρότημα, που κυριάρχησε στα 90s με την ποπ μουσική του και τις κιτς εμφανίσεις του, ανακοίνωσε την πρώτη του περιοδεία έπειτα από μία δεκαετία. 

Οι Μέλανι Μπράουν (Mel B), Εμα Μπάντον, Τζέρι Χόρνερ και Μέλανι Τσίσολμ (Melanie C) ανακοίνωσαν με ένα βίντεο στο Instagram ότι θα δώσουν έξι συναυλίες στη Μ. Βρετανία, με αφετηρία το Μάντσεστερ την 1η Ιουνίου για να ακολουθήσουν σταθμοί σε Κόβεντρι, Σάντερλαντ, Εδιμβούργο, Μπρίστολ και Λονδίνο. Η περιοδεία ετοιμάζεται εδώ και περίπου έξι μήνες, ενώ τα εισιτήρια θα ξεκινήσουν να πωλούνται την Παρασκευή. 

T

Μέχρι στιγμής, άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που η Βικτόρια Μπέκαμ αποφάσισε να πει «όχι» στην επανένωση. «Θα είμαστε απλά εμείς οι τέσσερις. Ελπίζω η Βικτόρια να έρθει μαζί μας κάποια στιγμή. Θα είναι κρίμα να μην το κάνει», είχε δηλώσει πριν από την επίσημη ανακοίνωση η Μέλανι Μπράουν. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ίδια είχε ντυθεί «Βικτόρια» για το Halloween, κρατώντας μια πινακίδα που έλεγε «Οχι, δεν θα κάνω περιοδεία». Δίπλα της, ένας φίλος της ντυμένος ως Ντέιβιντ Μπέκαμ, κρατούσε άλλη πινακίδα που έγραφε. «Σε παρακαλώ, κάντο για τους θαυμαστές των Spice Girls».

T

Να υπενθυμίσουμε ότι η τελευταία φορά που είχαν εμφανιστεί και τα πέντε μέλη των Spice Girls στη σκηνή ήταν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου, το 2012.

περιοδείαSpice Girls