Αλέξανδρος Ρήγας: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και ο αγώνας για να βγει νικητής
NewsroomΜία εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Αλέξανδρος Ρήγας στο περιοδικό People. Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο ταλαντούχος ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εγκεφαλικό επεισόδιο που πέρασε στα 48 του χρόνια, κάτι που τον έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή του.
«Πράγματι, στα 48 μου πέρασα ένα άγριο, σκληρό εγκεφαλικό. Έμεινα τότε έξι μήνες off και αναθεώρησα πολλά. Στις 5 Μαΐου κλείνω τα 54. Άρα ζωηρά χρόνια -ακόμη και αν είμαι απόλυτα υγιής- δεν έχω πολλά. Γι΄ αυτό θέλω να προλάβω να κάνω πράγματα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχω απωθημένα.
Εύχομαι να έχω σωματική αντοχή και υγεία στο μυαλό για να συνεχίσω να ασχολούμαι με όσα αγαπώ, να κάνω κάποια ταξίδια ακόμη και κανένα ποτάκι τα βράδια, στην πλατεία Μαβίλης. Εκεί πέρασα τα νεανικά μου χρόνια. Με μπυρόνια στην πλατεία μέχρι τα ξημερώματα, να κάνουμε αυτές τις συζητήσεις που δεν καταλήγουν πουθενά. Για τον έρωτα, τον θάνατο, τη ζωή, τα όνειρά μας. Τον τρόπο που βλέπεις και αντιμετωπίζεις πλέον, τα πράγματα;», δήλωσε ο Αλέξανδρος Ρήγας.
Στο People που κυκλοφόρησε εκτάκτως το Σάββατο (23/3) με το Έθνος της Κυριακής
- «Ο Πούτιν νιώθει απειλή»: Έκτακτα μέτρα ασφαλείας υπό τον φόβο απόπειρας δολοφονίας ή πραξικοπήματος
- Viral το σπάνιο μετεωρολογικό φαινόμενο που μετατρέπει σε ουράνιο τόξο τα σύννεφα - Εμφανίστηκε στην Ινδονησία
- «Τους έκαψαν» κάμερες και μάρτυρες: Πώς βρήκαν τους δράστες του φονικού στις φυλακές Νιγρίτας - 11 συλλήψεις
- Αστυνομικός σηκώνει με σκοινί από ελικόπτερο κροκόδειλο που έχει φάει άνθρωπο