Lifestyle|01.11.2023 17:47

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Συντετριμμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον ηθοποιό - Πού και πότε θα γίνει η πολιτική κηδεία του

Newsroom

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του ηθοποιού Αλέξανδρου Κομπόγιωργα, που είχε γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» στο MEGA, υποδυόμενος τον αδελφό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Ο 48χρονος καλλιτέχνης πάλεψε γενναία για έξι μήνες με τον καρκίνο, όμως δεν τα κατάφερε. 

Με το άκουσμα της είδησης του θανάτου του, πολλοί καλλιτέχνες και φίλοι τον αποχαιρέτησαν μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στα συγκινητικά μηνύματά τους αναφέρονται στο καλλιτεχνικό του έργο και θυμούνται στιγμές που μοιράστηκαν μαζί του. 

Η κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη, Χριστίνα Κουλουμπή, έκανε μια αρκετά συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Οι δυο τους γνωρίζονταν από έφηβοι και είχαν συνεργαστεί πολλές φορές μαζί στο θέατρο. «Αλεσαντρους μου, καλό ταξίδι στο φως που τόσο αγαπούσες. Είμαι τυχερή που ησουν το παρεάκι μου από τα εφηβικά μας χρόνια. Πάντα μέσα μου, εισαι πολύτιμε μου. Σ' ευχαριστώ για όλα όσα ζήσαμε και μαθαμε. Μαζι, πλάι - πλάι! Αναρτώ  τις δύο αφισσες, που φτιάξαμε για τη θεατρική εφηβική μας ομάδα. Εφηβακια, τα δύο μας. Σ' αγαπούσα, σ' αγαπώ, θα σ' αγαπώ...»

Ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Βασίλης Παλαιολόγος, δύο ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί στη σειρά «Εραστής δυτικών προαστίων» έγραψαν στο Instagram: «Καλό παράδεισο αγαπημένε Αλέξανδρε» και «Φεύγουν νέοι άνθρωποι». Παράλληλα, δημοσίευσαν μια φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της δημοφιλούς σειράς του MEGA. 

 

Θα γίνει πολιτική κηδεία και αποτέφρωση

Η κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα θα είναι πολιτική και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. «Θα προσφερθεί καφές στο καφενείο του κοιμητηρίου. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί η επιθυμία του γι' αποτέφρωση στη Ριτσώνα. Παρακαλούμε αντί λουλουδιών και στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ταμείο του ΣΕΗ» αναφέρει η ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύτηκε στο προφίλ που είχε στο Facebook.

 

κηδείακαρκίνοςειδήσεις τώρααποτέφρωσηΒασίλης ΠαλαιολόγοςΑλέξης Γεωργούληςηθοποιός