Lifestyle|03.11.2023 13:11

Κώστας Δόξας και Μαρία Δεληθανάση: Ξανά στα δικαστήρια - Οι πρώτες δηλώσεις

Newsroom

Ξανά στα δικαστήρια βρέθηκαν ο Κώστας Δόξας και η πρώην σύζυγός του, Μαρία Δεληθανάση, μετά την αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση που έκανε ο τραγουδιστής κατά της πρώην συζύγου και μητέρας της κόρης του. 

Σύμφωνα με επορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», o Κώστας Δόξας και η Μαρία Δεληθανάση παρευρέθησαν στην Ευελπίδων με τους δικηγόρους τους και δεν αντάλλαξαν κουβέντα. Ο τραγουδιστής συνοδευόταν από τον αδελφό του, Άκη Δείξιμο, ενώ η Μαρία Δεληθανάση από τον πατέρα της. 

«Είμαι καλά ψυχολογικά, συνεχίζω να εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη. Ειπώθηκαν ψεύδη μέσα στην δικαστική αίθουσα για τον ξυλοδαρμό μου, αλλά επιμένω στην αλήθεια που είπα από την πρώτη στιγμή, πως οι φωτογραφίες που δημοσίευσα είναι πραγματικές» δήλωσε η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα στo «Πρωινό ΣουΣού».

Παράλληλα, ο Ακης Δείξιμος έδωσε την πρώτη του απάντηση σχετικά με τη δικαστική διαμάχη στην πρωινή εκπομπή του OPEN, υπογραμμίζοντας πως ουδέποτε ο αδερφός του άσκησε βία εναντίον της.

«Η έκβαση της αγωγής που υπέβαλλε ο αδερφός μου εναντίον της πρώην συζύγου του για συκοφαντική δυσφήμιση κυλάει όπως θέλουμε. Σήμερα ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία με μάρτυρες εμένα και τον πατέρα της Μαρίας Δεληθανάση. Προσκομίσαμε στο δικαστήριο στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ουδέποτε υπήρξε βιαιοπραγία από την πλευρά του αδερφού μου προς το πρόσωπο της Μαρίας Δεληθανάση. Το μόνο που ενδιαφέρει τον αδερφό μου, Κώστα Δόξα είναι η 6χρονη κόρη τους» είπε ο τραγουδιστής.

Κώστας ΔόξαςΜαρία Δεληθανάσητραγουδιστήςειδήσεις τώραΆκης Δείξιμοςδικαστήριο