Lifestyle|06.11.2018 10:47

Η καλλονή σύζυγος του Βενσάν Κασέλ σε καμπάνια «μίσους» (pics)

Newsroom

Αχώριστοι είναι ο 52χρονος γόης του γαλλικού κινηματογράφου Βενσάν Κασέλ και η 21χρονη σύζυγός του και μοντέλο Τίνα Κουνακί (Tina Kunakey).

Η εντυπωσιακή Τίνα μετά από δύο χρόνια δεσμού με τον πρώην σύζυγο της Μόνικα Μπελούτσι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία.

Εκεί, τον περασμένο Αύγουστο, έγινε ο γάμος του ζευγαριού και από τότε ζουν τον έρωτά τους στη Βραζιλία και δεν αποχωρίζεται ο ένας τον άλλο ούτε λεπτό.

 
T
T

Η Τίνα γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Σήμα κατατεθέν είναι τα σγουρά μαλλιά της και τα πανύψηλα πόδια της.

 
T
T

Η Τίνα πόσταρε στο Instagram φωτογραφία της με μπλούζα Diesel, στο πλαίσιο της καμπάνιας της εταιρίας, η οποία πήρε κάποια από τα σχόλια των haters που έχει δεχτεί ως brand, όπως τα «Diesel is Dead» και «Diesel is not cool anymore», και με υπερηφάνεια τα μετέτρεψε σε μοναδικά κομμάτια μόδας. Η Τίνα φοράει τη μπλούζα όχι μόνο για να διαφημίσει το brand, αλλά και για να «μπει στο μάτι» των δικών της haters, που σχολιάζουν αρνητικά τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα σε εκείνη και τον Κασέλ και την αποκαλούν «χρυσοθήρα» (gold digger). 

 
T
Τίνα ΚουνάκιΒενσάν Κασέλ