Lifestyle|25.03.2019 15:07

Νταϊάνα Ρος: Σταματήστε να κατηγορείτε τον Μάικλ Τζάκσον

Newsroom

Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη δημοσίευσή της στο Twitter η Νταϊάνα Ρος, απηύθυνε έκκληση στους επικριτές του Μάικλ Τζάκσον «να σταματήσουν στο όνομα της αγάπης». Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι ο εκλιπών τραγουδιστής παραμένει «μια υπέροχη και απίστευτη δύναμη για εκείνη και για πολλούς άλλους».

Η παρέμβαση της σπουδαίας Αμερικανίδας τραγουδίστριας γίνεται στη σκιά των παγκόσμιων αντιδράσεων που προκάλεσε το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», που έφερε ξανά στο προσκήνιο τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων από τον διάσημο ποπ καλλιτέχνη. 

T

Οι δύο άντρες, Τζέιμς Σέιφτσακ και Γουέιντ Ρόμπσον, κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον ότι τους κακοποίησε σεξουαλικά, όταν ήταν παιδιά και τους έκανε να αισθάνονται ξεχωριστοί, λέγοντας στον καθένα ότι ήταν «το πρώτο αγόρι» που είχε επιλέξει για να «μοιραστεί το κρεβάτι του».

Η Ρος είναι η δεύτερη τραγουδίστρια που εκφράζει τη στήριξή της στον «βασιλιά της ποπ» μετά τη Μπάρμπρα Στρέιζαντ, η οποία πριν μερικές ώρες μέσα από τα social media αναγκάστηκε να απολογηθεί για τις δηλώσεις που έκανε για τον Τζέιμς Σέιφτσακ και Γουέιντ Ρόμπσον. «Λυπάμαι ειλικρινά για όποιον πόνο ή παρεξήγηση δημιούργησα μη επιλέγοντας προσεκτικότερα τα λόγια μου για τον Μάικλ Τζάκσον και τα θύματά του, γιατί αυτά τα λόγια δεν αντανακλούν τα αληθινά μου αισθήματα. Δεν ήθελα κατά κανέναν τρόπο να παραβλέψω το τραύμα που βίωσαν αυτά τα παιδιά. Όπως όλοι όσοι έχουν επιβιώσει από σεξουαλική κακοποίηση, θα συνεχίσουν να κουβαλούν (σ.σ. το τραύμα) για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους. Νιώθω βαθιά μεταμέλεια και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να γνωρίζουν ότι τους σέβομαι και τους θαυμάζω που είπαν την αλήθεια τους».

 
Μάικλ ΤζάκσονΝταϊάνα Ρος