Αλέξης Γεωργούλης: Ετοιμάζεται για ευρωβουλευτής (vid)
NewsroomΟ γνωστός ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης διανύει ένα αναμφισβήτητα πολύ δημιουργικό διάστημα στην επαγγελματική του ζωή. Πριν λίγο καιρό, ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της δραματικής σειράς «The Durrels in Corfu» του BBC One. Συμμετέχει σαν κριτής στο τηλεοπτικό σόου μεταμφιέσεων «Your Face Sounds Familiar», YFSF στον Ant1 και ταυτόχρονα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς, αντικαθιστώντας τον Μάρκο Σεφερλή.
Στην κορυφαία σάτιρα του Δημήτρη Ψαθά, «Ζητείται Ψεύτης», ο Αλέξης Γεωργούλης ερμηνεύει τον ρόλο του επαγγελματία ψεύτη Θόδωρου Πάρλα ή «Ψευτοθόδωρου», που έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά ζητώντας να αξιοποιήσει το ταλέντο του στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φερέκη (Γιώργος Παρτσαλάκης).
Η Ναταλία Γερμανού ρώτησε τον Γεωργούλη αν σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα για ευρωβουλευτής και εκείνος απάντησε: «Η ευρωβουλή, το ευρωκοινοβούλιο, είναι κάτι που με κάνει να το σκέφτομαι πολύ θετικά. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, έχω χρόνο φαντάζομαι, αν δεν γίνει τώρα μπορεί να γίνει στα επόμενα πέντε χρόνια φαντάζομαι».
Ο Αλέξης Γεωργούλης συμμετείχε στην επιτυχημένη βρετανική σειρά «The Durrels in Corfu», παραγωγής ITV, που γυρίστηκε στην Κέρκυρα. Ο Γεωργούλης ερμήνευσε τον ρόλο του Σπύρου, του ταξιτζή που συνδέεται στενά με την οικογένεια των Durrels από την άφιξη της στο νησί. Ο ηθοποιός μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, που κράτησαν τέσσερα χρόνια, αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και την εμπειρία κάνοντας και ένα αφιερωματικό βίντεο στο Instagram.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων