Lifestyle|16.05.2019 02:06

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Διπλή δολοφονία για τον Ορφέα και το αναπάντεχο έμφραγμα

Αλέξης Μίχας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Τατουάζ».

Ο Νικόλας προχωρά όλο και περισσότερο την έρευνά του για το παράνομο εμπόριο όπλων. Το αποτέλεσμα είναι να απαχθεί από αγνώστους για μερικές ώρες με την προειδοποίηση να μην ασχοληθεί ποτέ ξανά με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όταν απελευθερώνεται, επικοινωνεί με τον Τόνι και τον κατηγορεί ευθέως για την απαγωγή. Εκείνος αρνείται τα πάντα. Λίγο αργότερα ο αστυνομικός θα συναντηθεί με την Κασσάνδρα και όσα θα του αποκαλύψει για την υπόθεση θα τον αφήσουν άναυδο. 

Στο Λονδίνο ο Θεοχάρης παθαίνει ξαφνικά έμφραγμα και εισάγεται εσπευσμένα στην Εντατική. Η Βέρα βιώνει στιγμές αγωνίας και επικοινωνεί με την Άννα που αναχωρεί αμέσως για τη βρετανική πρωτεύουσα. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, επικοινωνεί με τον Αλέξανδρο και του ανακοινώνει τα δυσάρεστα νέα.

Εκείνος όμως, αν και λεκτικά της συμπαραστέκεται, είναι ανένδοτος στο οποιοδήποτε ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους. Η κοπέλα μπροστά στην προοπτική ενός οριστικού χωρισμού στην κυριολεξία καταρρέει.

Ο Θεοχάρης διαφεύγει τον κίνδυνο, μεταφέρεται σε κανονικό δωμάτιο, όμως οι γιατροί τον ενημερώνουν πως θα καθυστερήσει να πάρει εξιτήριο. Στην Αθήνα ο Ορφέας αλωνίζει ελεύθερος. Στόχος του πια η δολοφονία της Ελένης, στην οποία τηλεφωνεί και την απειλεί ανοιχτά. Ο σίριαλ κίλερ απειλεί και τη Χριστίνα και ζητά όλο και περισσότερες βοήθειες από τον Αντώνη εκβιάζοντάς τον κι αυτόν. Μάταια η Αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του. Η Τατιάνα ανακρίνει σκληρά τον Σωκράτη για το εάν γνώριζε το κρυφό σπίτι του Ορφέα στη Δραπετσώνα, όμως εκείνος τα αρνείται όλα.

Ο παρανοϊκός δολοφόνος συναντιέται με τον γιο του και του επιτίθεται, όμως εκείνος τραβά μαχαίρι εναντίον του πατέρα του και τον τραυματίζει. Στα Μετέωρα το κλίμα είναι τελείως διαφορετικό. Η Όλγα, έχοντας στο πλευρό της τη μικρή Λήδα και τον αγαπημένο της Στέφανο, έχει πια απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και προετοιμάζεται για τα εγκαίνια του νέου της μαγαζιού. Μια ξαφνική αδιαθεσία θα ανατρέψει τα σχέδια, αλλά για καλό. Με μεγάλη συγκίνηση η κοπέλα ενημερώνει τον σύντροφό της πως είναι έγκυος στο παιδί τους, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώνει και στη Λήδα πως θα αποκτήσει αδελφάκι. 

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ