Lifestyle|08.12.2023 09:37

Ο Bradley Cooper έγινε... καντινιέρης: Σέρβιρε την πρώην Irina Shayk και τη νυν Gigi Hadid

Newsroom

Αναμφισβήτητα, ο Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) είναι ένας από τους πιο αγαπημένους και ταλαντούχους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Παράλληλα, είναι και ένας χαρακτήρας που δεν επαναπαύεται, καθώς αποφάσισε να επενδύσει στα Danny & Coop’s Cheesesteaks, μία εταιρεία με καντίνες που σερβίρουν σάντουιτς με μπριζόλα και τυρί κρέμα, ένα χαρακτηριστικό πιάτο της Πενσυλβάνια από όπου κατάγεται ο ίδιος.

Το νέο του επιχειρηματικό εγχείρημα, το οποιο βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στήριξαν τόσο η πρώην σύντροφός του, Irina Shayk όσο και η νυν, Gigi Hadid. Η πρώτη έφτασε με την 6χρονη κόρη τους, Lea De Seine. Το πρώην ζευγάρι φάνηκε να συνομιλεί σε ευχάριστο κλίμα, αφού ο σταρ έβγαλε το κεφάλι του από την καντίνα για να μιλήσει στο μοντέλο.

Από την άλλη, η Hadid απόλαυσε ένα Philly cheesesteak, σάντουιτς με ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα και λιωμένο τυρί. Δίπλα της ήταν η ηθοποιός Laura Dern.

Υπενθυμμίζεται ότι αυτή την περίοδο προβάλλεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία του Μπράντλεϊ Κούπερ, με τίτλο «Ο Μαέστρος». Η ιστορία αφορά τη ζωή του διάσημου μαέστρο, συνθέτη και μουσικό Λέοναρντ Μπερνστάιν (Leonard Bernstein)

ειδήσεις τώραΝέα ΥόρκηκαραντίναηθοποιόςΜπράντλεϊ Κούπερ