Lifestyle|09.12.2023 15:24

Πανταζάρας - Τουμάση: Μιλούν πρώτη φορά για τον γάμο τους - «Ηταν συμβολικό να παντρευτούμε στο Πατριαρχείο»

Newsroom

Για τον γάμο που επέλεξαν να κάνουν στην Κωνσταντινούπολη, μίλησαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση σε κοινή συνέντευξη που έδωσαν στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα». Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στη θεατρική παράσταση «This is not Romeo & Juliet» στο θέατρο Πορεία.

«Γνωριζόμασταν από παλιά. Η πρώτη μας συνεργασία ήταν σε αυτήν την παράσταση. Η παράσταση μιλάει για ξόρκια αγάπης. Εεε, κάποια πιάσανε. Το ότι παντρευτήκαμε στο Πατριαρχείο ήταν συμβολικό» ανέφερε ο ηθοποιός, με τη Σίσσυ Τουμάση να εξηγεί ότι η μητέρα της καταγόταν από την Κωνσταντινούπολη και επιθυμούσε να γίνει εκεί ο γάμος για να τιμήσουν τη μνήμη της.

Παράλληλα, η ίδια απάντησε πως δεν περίμενε να γίνει τόσο μεγάλος ντόρος με τον γάμο τους, ενώ ο Αργύρης Πανταζάρας δήλωσε ότι αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να γίνει ήρεμα και μετά ας μαθευόταν. «Και στη μητέρα μου, χάρη της έκανε να έρθει. Ήταν κλειστός ο γάμος με λίγους από επιλογής συγγενείς. Εύχομαι όλοι να κάνουν τον γάμο, όπως θέλουν». 

Η ρομαντική τελετή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ!, ο γάμος τελέστηκε στον πατριαρχικό ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι της Κωνσταντινούπολης, το απόγευμα της εθνικής επετείου. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η στενή φίλη της νύφης από το σχολείο Δάφνη Παππά, η οποία ταξίδεψε για τον γάμο από το Λονδίνο όπου ζει.

H after wedding φωτογράφιση έγινε την επομένη της γαμήλιας τελετής. Ξυπνώντας το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου, οι νεόνυμφοι φωτογραφήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους του Soho House Members’ Club, όπου ανήκει το πολυτελές ξενοδοχείο, στην περιοχή Μπέγιογλου της Κωνσταντινούπολης.

Κωνσταντινούποληειδήσεις τώραγάμοςΑργύρης Πανταζάραςηθοποιός