Lifestyle|13.12.2023 09:14

Τζένιφερ Άνιστον για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι: «Ήταν υγιής, εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα»

Newsroom

Περίπου δύο μήνες μετά τον θάνατο του  Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) , η συμπρωταγωνίστρια του, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), μίλησε πρώτη φορά στο περιοδικό «Variety» για την απώλεια του αγαπημένου της φίλου. «Ήταν χαρούμενος. Ήταν υγιής. Είχε κόψει το κάπνισμα. Ξαναέβρισκε τη φόρμα του. Ήταν ευτυχισμένος, αυτό ξέρω μόνο. Εκείνο το πρωί είχαμε ανταλλάξει μηνύματα. Δεν πονούσε, δεν ζοριζόταν. Ήταν χαρούμενος», είπε συγκινημένη η Τζένιφερ Άνιστον. Παράλληλα η ηθοποιός υπογράμμισε ότι ο κόσμος ελπίζει να τον θυμάται «όπως θα ήθελε εκείνος», έναν άνθρωπο που έζησε καλά και βοήθησε και άλλους.

«Θέλω ο κόσμος να γνωρίζει ότι ήταν πραγματικά υγιής και προσπαθούσε να είναι υγιής. Προσπαθούσε τόσο σκληρά. Μου λείπει πολύ. Σε όλους μας λείπει. Φίλε, μας έκανε να ξεκαρδιζόμαστε στα γέλια», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τζένιφερ Άνιστον.

Ο Μάθιου Πέρι έφυγε από την ζωή στις 28 Οκτωβρίου σε ηλικία 54 ετών, όταν η αστυνομία τον βρήκε νεκρό μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Los Angeles.

«Ξέρω ότι είσαι πλέον ήρεμος, αναπαύσου μικρέ αδελφέ»

Με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρέτησε πριν από μερικές εβδομάδες τον Μάθιου Πέρι. Η συμπρωταγωνίστρια στα «Φιλαράκια» και στενή του φίλη τον αποκαλεί «μικρό αδερφό» και περιγράφει τη βαθιά θλίψη που της προκάλεσε η απώλεια του.

«Αυτό πόνεσε πολύ. Το να πρέπει να πω αντίο στον Μάτι μας, είναι ένα τρελό κύμα συναισθημάτων που δεν έχω ξαναζήσει ποτέ. Όλοι έχουμε ζήσει μια απώλεια στη διάρκεια της ζωής μας. Την απώλεια μιας ζωής ή ενός έρωτα», σημειώνει.

Και συμπληρώνει πως «το να μπορέσεις να αφήσεις αυτή τη θλίψη να καθίσει, σου επιτρέπει να αισθανθείς τις στιγμές χαράς και ευγνωμοσύνης να έχεις αγαπήσει κάποιον τόσο βαθιά. Και τον αγαπήσαμε βαθιά. Ήταν μέρος του DNA μας. Ήμασταν πάντα οι 6 μας. Ήταν μια οικογένεια που επιλέξαμε, που άλλαξε για πάντα την πορεία του ποιοι ήμασταν και ποιο θα ήταν το μονοπάτι που θα ακολουθούσαμε».

Η Άνιστον επισημαίνει πως στον Πέρι άρεσε να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε κι ότι ξαναδιαβάζει τις συνομιλίες τους. «Ο Μάτι ήξερε ότι του άρεσε να κάνει τον κόσμο να γελάει και όπως έλεγε αν δεν άκουγε το γέλιο, πίστευε ότι θα πεθάνει. Η ζωή του κυριολεκτικά εξαρτιόταν από αυτό. Και κατάφερε να κάνει μόνο αυτό. Μας έκανε όλους να γελάμε. Και να γελάμε δυνατά. Τις τελευταίες δυο εβδομάδες, ξαναδιαβάζω τα μηνύματά μας. Βρήκα ένα που μου είχε στείλει από το πουθενά μια μέρα».

 

«Μάτι, σ’ αγαπώ τόσο πολύ και ξέρω ότι είσαι πλέον απόλυτα ήρεμος και χωρίς να πονάς. Σου μιλάω κάθε μέρα, πολλές φορές μπορώ σχεδόν να σε ακούω να λες “γίνεται να είσαι Πιο τρελή;”. Αναπαύσου μικρέ αδερφέ. Πάντα θα μου φτιάχνεις την ημέρα…», καταλήγει.

Στην ίδια ανάρτηση έχει συμπεριλάβει μια φωτογραφία από τα παρασκήνια που της είχε στείλει ο Πέρι, γράφοντας της «το να σε κάνω να γελάς που φτιάχνει τη μέρα» αλλά και ένα απόσπασμα με τον αποχαιρετισμό του «Τσάντλερ» στη «Ρέιτσελ», όταν εκείνη ετοιμαζόταν να φύγει για το Παρίσι.

Τζένιφερ ΆνιστονΜάθιου Πέριειδήσεις τώρα