Lifestyle|01.01.2024 14:00

Νίκος Ρόκκος: O συγκινητικός αποχαιρετισμός της κόρης του και η ανάρτηση της συζύγου του Στέλιου Ρόκκου

Newsroom

Μια οικογενειακή τραγωδία βιώνει ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος, καθώς όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου πέθανε στη Λήμνο ο αδελφός του, Νίκος. Ο άτυχος άνδρας που ήταν ψαράς πνίγηκε σε θαλάσσια περιοχή του νησιού, ενώ είχε βουτήξει στη θάλασσα για ψάρεμα με ψαροντούφεκο.

Η κόρη του Φίφη αποχαιρέτησε τον πατέρα της με μία ασπρόμαυρη φωτογραφία που είναι μικρή στην αγκαλιά του και μία καρδιά. Ο Νίκος Ρόκκος αφήνει πίσω του άλλα δύο παιδιά.

Άνδρες του Λιμενικού Σώματος εντόπισαν την βάρκα του, τον εξοπλισμό του και προσωπικά του αντικείμενα, ενώ ειδοποιήθηκαν και δύτες για ερεύνα.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του το Σάββατο 30/12, στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λήμνου όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του.

Η ανακοίνωση Λιμενικού Σώματος

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Μύρινας, ότι 50χρονος ημεδαπός, είχε μεταβεί για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στην περιοχή όρμου Κέρου ν. Λήμνου και έκτοτε αγνοείτο.

Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες από ένα Περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., ένα Ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., δύο (02) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και από επτά ιδιωτικά σκάφη. Ο 50χρονος, εντοπίστηκε, λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του από ιδιώτη στην παραλία “ΑΜΝΙΟΥ” (Αϊ Γιώργη Παναγίας Λήμνου).

Η σορός ανασύρθηκε με τη συνδρομή του ΕΡ/ΚΟΥ σκάφους “ΕΙΡΗΝΗ” Τ.Μ. 40 και διακομίσθηκε στο Γ.Ν.Κ.Υ. Λήμνου. Προανάκριση διενεργείται από τον Λιμενικό Σταθμό του Μούνδρου.

Ο Νίκος Ρόκκος ασχολείτο επαγγελματικά με το ψάρεμα. Είχε αναδειχθεί πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του χωριού Καλλιόπη, όπου ζούσε και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από όλους.

Είχε έντονη επαγγελματική δραστηριότητα με καταστήματα εστίασης σε Λήμνο και Μυτιλήνη, ενώ τα τελευταία χρόνια διατηρούσε ταβέρνα στην Καλλιόπη. 

Η ανάρτηση της Λελέ Γκόφα

Η Λελέ Γκόφα έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για να αποχαιρετίσει τον αδερφό του Στέλιου Ρόκκου, Νίκο, που πνίγηκε ενώ είχε πάει για ψαροτούφεκο.

«Κάθε φορά που έβλεπα να ρωτήσεις τα social για πένθος αναρωτιόμουν και κορόιδευα. Έλεγα δηλαδή τώρα μέσα στον πόνο τους αυτό σκέφτηκα να κάνουν. Αυτή τη φορά όμως νιώθω τεράστια ανάγκη να φωνάξω πόσο σε αγαπάμε, πόσο θα μας λείπεις για πάντα Νίκο μας.

Τίποτα δεν θα είναι ξανά το ίδιο εδώ.Εύχομαι εκεί που πήγες να είναι πραγματικά τόσο όμορφα και ας πονάμε εμείς εδώ που δεν ξέρουμε» έγραψε η Λελέ Γκόφα για τον θάνατο του αδελφού του Στέλιου Ρόκκου.

».

αδελφόςΣτέλιος Ρόκκοςειδήσεις τώρα