Lifestyle|08.01.2024 11:00

Χρυσές Σφαίρες: Το «καυτό» φιλί της Κάιλι Τζένερ με τον Τίμοθι Σάλαμε και τα νεύρα της Σελίνα Γκομέζ

Newsroom

Εδώ και αρκετούς μήνες, ο ξένος Τύπος αναφερόταν σε πιθανή σχέση ανάμεσα στην Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner) και τον Tιμοτέ Σαλαμέ (Timothee Chalamet). Ο χρόνος που περνούν μαζί φαίνεται να αυξάνεται σταθερά. Ωστόσο, το κοινό είχε δείξει κάποιες αμφιβολίες στα δημοσιεύματα, καθώς φαίνονται σαν δύο άτομα από διαφορετικούς κόσμους. Ο Τίμοθι χαρακτηρίζεται ως ο «ψαγμένος ανατρεπτικός ηθοποιός», ενώ η Κάιλι ως «εκείνη που ασχολείται με το Instagram και βγάζει εκατομμύρια».

Ομως, αυτές οι στερεότυπες αντιλήψεις αποδείχθηκαν αναίτιες, καθώς τα κοινά στοιχεία μεταξύ της Κάιλι Τζένερ και του Τίμοθι Σαλαμέ ξεπερνούν τις διαφορές τους. Τώρα, όχι μόνο επιβεβαιώνεται η σχέση τους, αλλά ζουν και τον έρωτά τους δημόσια. Συγκεκριμένα, οι δυο τους βρέθηκαν στην 81η απονομή των Χρυσών Σφαιρών (Golden Globes)

Αν και ο 28χρονος ηθοποιός προτίμησε να εμφανιστεί μόνος του στο κόκκινο χαλί, λίγο αργότερα, βρέθηκε στο πλευρό της τηλεπερσόνας, ανταλλάζοντας ένα τρυφερό φιλί. Οι δυο τους κάθονται στο τραπέζι και κοιτούν ο ένας τον άλλο. Καθώς συζητούν και χαμογελάνε, ανταλλάσσουν ένα φιλί στο στόμα, το οποίο κατέγραψε η κάμερα. 

Η σχέση τους επιβεβαιώθηκε όταν εθεάθησαν σε τρυφερές στιγμές σε μια συναυλία της Μπιγιόνσε, τον Σεπτέμβριο. Καταγράφηκαν στη συναυλία της ποπ σταρ στο Λος Αντζελες, να μιλάνε τρυφερά, ν' αγκαλιάζονται και ν' ανταλλάσσουν φιλιά.

Εξαλλη η Σελένα Γκομέζ

Σύμφωνα με βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η Σελίνα Γκόμεζ (Selena Gomez) πλησιάζει την Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift), για να της πει κάτι που φαίνεται ότι την ξαφνιάζει. Αρκετοί έσπευσαν να διαβάσουν τα χείλη τους, για να καταλάβουν τι είπαν. Κάποιος έγραψε στο Χ (πρώην Twitter) ότι η Γκόμεζ ίσως να λέει στην Σουίφτ: «Ζήτησα μια φωτογραφία μαζί του και εκείνη (η Τζένερ) είπε όχι». Η φίλη της ρώτησε έκπληκτη: «Με τον Τίμοθι;» και η Γκόμεζ έγνεψε καταφατικά.  

Η σχέση της Κάιλι με τον Τράβις

Η Kάιλι έχει δύο παιδιά με τον Τράβις, τη Στόρμι 5 ετών και τον Ερ, ενός έτους. Ο γιος τους ονομαζόταν στο παρελθόν Wolfe, αλλά το πρώην ζεύγος άλλαξε νόμιμα το όνομά του. Στα νομικά έγγραφα, το πρώην ζευγάρι εξήγησε ότι «μετανιώνει για την αρχική επιλογή του ονόματος του Wolf Jacques Webster» και ότι το όνομα Ερ είναι «καλύτερο» για το μωρό τους.

Η σχέση της Kάιλι και του ράπερ ξεκίνησε το 2017, αφού συναντήθηκαν στο Coachella, όπου εμφανιζόταν ο ράπερ. Χώρισαν για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2019 αλλά έναν χρόνο μετά αναζωπύρωσαν το ειδύλλιό τους. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Kάιλι αποκάλυψε ότι εκείνη και ο Tράβις θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς.

Τέιλορ ΣουίφτΧρυσές ΣφαίρεςΤιμοτέ ΣαλαμέΚάιλι ΤζένερΣελίνα Γκόμεζειδήσεις τώρα