Lifestyle|11.01.2024 13:37

Γιώργος Χριστοδούλου: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για τον πατέρα του - «Έβηξε και έμεινε εκεί επί τόπου, εγκεφαλικά νεκρός»

Newsroom

Ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδούλου, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, μίλησε για την απώλεια του πατέρα του, ένα τραγικό γεγονός που του έχει στοιχίσει πολύ και που μέχρι και σήμερα δυσκολεύεται να διαχειριστεί.

Ο ηθοποιός επισήμανε ότι - κατά τη γνώμη του - ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ιατρικού λάθος έπειτα από ένα χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

«Το σοκ ήταν τεράστιο»

«Θυμάμαι στο δάσος του Ζωγράφου είχα οργανώσει και συμμετείχα στην παράσταση «Η στρίγγλα που έγινε αρνάκι». Το διάστημα εκείνο μπήκε στο νοσοκομείο να χειρουργηθεί ο πατέρας μου. Όταν βγήκε από το χειρουργείο, μάλλον από λάθος γιατρών αντί να τον βάλουν λίγες μέρες στην εντατική και να τον κρατήσουν διασωληνωμένο ώστε να ανακτήσει τις δυνάμεις του, τον άφησαν στο δωμάτιο.

Όταν λοιπόν πήγα να τον δω, έβηξε και έμεινε εκεί επί τόπου φυτό. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός και εγώ κάθε βράδυ τελειώνοντας την παράσταση, πήγαινα να τον δω. Δεν μου μίλαγε, δεν αντιδρούσε, απλά του χάιδευα το κεφάλι. Ένα Σάββατο, μετά την παράσταση πήγα στο νοσοκομείο, άνοιξα την πόρτα και είδα το κρεβάτι του άδειο. Το σοκ ήταν τεράστιο, είχε φύγει ο πατέρας μου. Ήταν ένα μεγάλο χαστούκι» ανέφερε, ενώ τόνισε ότι κατά τη γνώμη του επρόκειτο για ιατρικό λάθος.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου τόνισε ότι η απώλεια αυτή είναι κάτι που ούτε συνηθίζεται ούτε ξεπερνιέται. «Όσο περνούν τα χρόνια, δυσκολεύει η κατάσταση. Και αυτό γιατί εγώ είχα πολύ καλές αναμνήσεις από τους γονείς μου, ήταν υπέροχοι άνθρωποι. Πάντα έρχονται στιγμές που μου λείπουν» τόνισε.

ειδήσεις τώραΓιώργος Χριστοδούλουηθοποιός