Lifestyle|14.01.2024 11:50
Σταμάτης Γονίδης: Ανησυχία για την υγεία του τραγουδιστή - Η ανάρτηση στα social media
NewsroomΜία ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook έκανε ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους γιατί δεν μπόρεσε να εμφανιστεί στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει με τη Χαρά Βέρρα, το βράδυ του Σαββάτου (13/1).
Αφού ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές του, ο τραγουδιστής εξήγησε ότι πέρασε κάποια θέματα υγείας που εξάντλησαν τον οργανισμό του.
«Επειδή πέρασα γαστρεντερίτιδα και πρόσφατα κορονοϊό και λόγω εορτών δεν κατάφερα να ξεκουραστώ ο οργανισμός μου δεν άντεξε. Ζήτω συγγνώμη αλλά δεν θα μπορέσω να βρίσκομαι στο μαγαζί που εμφανίζομαι σήμερα για λόγους υγείας» έγραψε.
Διαβάστε ακόμη
- Στη φυλακή οι τρεις κατηγορούμενοι για τη φονική έκρηξη στην Πλάκα - Τι υποστήριξαν
- Η Πολεμική Αεροπορία αποκτά για πρώτη φορά ιπτάμενα τάνκερ - Τι είναι τα KC-390 και πώς αλλάζουν τις ισορροπίες
- Ενδιάμεσες εκλογές ΗΠΑ: Οι τέσσερις κρίσιμες και «ρευστές» πολιτείες στη μάχη για τη Γερουσία
- Το σατανικό σχέδιο της Σαραμπάν: Σκηνοθέτησε τον θάνατό της δολοφονώντας μια άγνωστη που γνώρισε στα social